6390 entry daha
  • dizide yer alan web sitelerini gerçekten yapan bir dizidir aynı zamanda. bir kısmı hala dursa da bazıları artık çevrimdışıdır. 24 tane web sitesi yapmışlar :)

    barney'nin blogu : dizide hep yazdığını söylediği bilgilerin yer aldığı blog. çevrimdışı. tv.com'a yönlendiriyor. web archive'den bakabilirsiniz.

    tedmosbyisajerk.com : 3x14. barney'nin ben ted'im diye bir kızı kandırdığı ve kızın ardından açtığı site.

    tedmosbyisnotajerk.com : 3x14. aynı bölümde yer alan site.

    guyforceshiswifetodressinagarbagebagforthenextthreeyears.com : 3x19. marshall, lily'nin alışveriş sorunu yüzünden kıyafetlerini satalım dediği bölümde rastgele bu siteyi girip gerçekten varmış dedikleri site.

    goliathbank.com : 4x2. barney'nin ve sonradan diğerlerinin çalıştığı şirketin sitesi.

    notafathersday.com : 4x7. barney'nin önce baba olma ihtimalini öğrendiği sonra baba olmadığını öğrenince "baba olmama günü" ilan ettiği bölümdeki site.

    mysteriousdrx.com : 4x17. ted'in üniversite yıllarında yaptığı radyo programı doctor x'in sitesi.

    barneysvideoresume.com : 4x14. robin sınır dışı olacağını öğrenince marshall kendi video cv'sini gösteriyordu. bunun yer aldığı site. robin'nin cv'si yok.

    canadiansexacts.org : 4x18. robin bölümde ünlü birisiyle ilginç bir seks pozisyonu denediğini söylüyordu. ancak pozisyon kanada terimleri ile olduğundan kimse anlamıyordu. barney bu siteye bakıyordu kişiyi ve pozisyonu tahmin etmeye çalışıyordu.

    itwasthebestnightever.com : 5x4. marshall&lily ve barney&robin çiftlerinin birlikte takıldığı ve marshall'ın şarkı yapıp herkese gönderdiği şarkının sitesi. ancak dizideki gibi slayt gösterisi yok mini-klip çekmişler.

    bigbusinessjournal.com : 5x8. barney'nin playbook'daki* oyunları açıklarken lorenzo von matterhorn için kullandığı sitelerden sahte sitelerden biri.

    extremitiesquarterly.com : 5x8. lorenzo von matterhorn oyununda lorenzo von matterhorn'un koca pipisinin penis reduction surgery (penis küçültme ameliyatı) ile düzelebileceğini anlatan site.

    balloonexplorersclub.com : 5x8. lorenzo von matterhorn'un balonla dünyayı gezdiğini gösteren site.

    lorenzovonmatterhorn.com : 5x8. lorenzo von matterhorn için yapılan lorenzopedia adında başka bir site.

    weddingbridemovie.com : 4x23, 5x23. ted ve stella'nın (poposunun üstündeki kelebek dövmesini silen kadın) aşk hikayesini stella'nın yeni sevgilisi jed mosely diye anlattığı filmin sitesi. filmin fragmanı var.

    grademyteacher.net : 6x4 : ted'in metro savaşında (subway wars yani bilmem nereye ilk ben giderim dedikleri bölüm) kazanmaya ihtiyacı olmasının sebebi olan site. öğrenciler, öğretmenlerini oyluyorlardı ve ted'e sıkıcı demişlerdi.

    stinsonbreastreduction.com : 7x4. barney'nin nora ile birlikte olduğu dönemde barney verdiği reklamları, otomatik aramaları falan unutuyordu. işte orda bahsettiği numaralardan birinin sitesi. stinson göğüs küçültme.

    linsonbreastlawsuit.com : 7x4. üstteki siteden kandırıldığını anlayanlar ve dava açmak isteyenler için barney'nin yaptığı ikinci site.

    theslapbetcountdown.com : 7x9. marshall'ın barney ile girdiği slap bet(tokat iddaası) sonucunda yaptığı site. eskiden gerip sayım sayacı vardı ama artık sadece one more yazıyor.

    puzzlesthebar.com : 7x13. barney ve ted'in evde açtıkları puzzle the bar'ın web sitesi. çevrimdışı.artık cbs'ye yönlendiriyor. web archive

    lilysinlabor.com : 7x23. ted'in lily doğuracağı için yaptığı web sitesi. çevrimdışı. web archive

    heynannynanny.com : 8x3. lily ve marshall bakıcı ararken kullandıkları web site. sonra barney de başka amaçlar için kullanıyordu. ama sitede bu adamla çıkmayın diye bir yazı var. çevrimdışı. web archive

    brobibs.com : 8x9. barney'in ıstakoz yerken kullanılan takım elbise vb. şeklinde gözüken önlüklerinin sitesi. çevrimdışı. web archive

    legalpokeraruba.com : 9x5. barney evlenmeden oynadıkları poker bölümünde yer alan web site. çevrimdışı. web archive
1527 entry daha
hesabın var mı? giriş yap