44 entry daha
  • kocaeli ilinde araç ekspertiz hizmeti veren firma.
    uzun zamandır youtube kanallarından kendilerini takip etmekteyim. insanların nasıl kandırıldıklarını gün yüzüne çıkarıyor resmen. kocaeli araç fiyatlarını genel olarak düşürmüştür. benim de gördüğüm sahibinden.com da bazı ilanlarda “tarcanlar oto ekspertize aracımızı göstermeyiz” yazıları var.
    akıllara gelen onlarca soru..
    youtube kanalına bir göz atın, sizlerinde araç alırken fikriniz olur en azından.

    https://www.youtube.com/…l/uccoqshd50lbssqczy5yifgg

    iki aracın birleştirilmesi, diğer ekspertizlerin bu dolandırıcılığı bulamayışı ve sami ustanın bulması, orjinal yazılan boyanın sonradan işlem olduğu gibi birçok olay var. artık öyle bir durum aldı ki, piyasadaki araçların yarısının airbagleri ve emniyet kemerlerinin patlak olduğunu, dirençle kandırıldığını düşünüyorum.

    daha önce izmir’de ekspertiz firmasında çalışan kaportacı arkadaşımın “galericiler, alsatçılar ve aracı elinde kalanlar para teklif ediyor bize” demesi zaten araba alma olayımı çok geciktirmişti.
    ufak tefek kusurlara bakan biri değilken ekspertizi daha önce yapılmış kasası kusursuz beygir testi %80 cıvarında çıkmış bir araç denk geldi. bu otomobili tekrar kontrol ettirmek istediğimi söyleyince “ya ne gerek var” tarzı cümleler duydum. aracı motor ustası arkadaşıma gösterdiğimde motora katkı maddesi ve kalın yağ koyulduğu ortaya çıktı. duman atma ve üfleme görünmesin diye yapılmış.

    biz bu paraları yoldan bulmuyoruz, lütfen araç alırken heyecana kapılmayın. bulunduğunuz bölgede ki ekspertizleri de iyice araştırın, araba arar gibi. en kötü gittiğiniz bölgede içinize sinen ekspertiz yoksa yetkili servislere gösterin.

    araç satanlar vicdansızlık yapmayın. bu tür olaylar yüzünden gönül rahatlığıyla gezemiyoruz bile galerileri. acaba kim beni kandırıp dolandıracak korkusu hep.

    artık kocaelinden araç bakıyorum, tarcanlara gösterebilmek ve gönül rahatlığı ile almak için.

    tüm memlekette
    tarcanlar oto ekspertiz sami usta, izmir’de ki motor ustası arkadaşım gibi esnafların artması temennisiyle..

    işini hakkıyla yapıp, insanları dolandırmayan tüm esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum.
443 entry daha
hesabın var mı? giriş yap