27 entry daha
  • 1992 yazi , samsun.
    hadileen ve arkadaslari sahilde ates yakmis, basinda demlenmektedirler. ickiyi fazlaca kacirmis olan kerem isimli arkadas atesten 10 metre uzaga uzanmis ve sizmistir. bunun üzerine recep ve hadileen (ki bu bahsi geçen recep ile bir çok macera sahibiyim (bkz: #1880147) ) sızan arkadaşı kuma gömme kararı alırlar. ilk once bir kat kuru kumun üstüne bir kat yaş kum atılır, üstüne sahildeki bir inşaattaki mermer parçaları döşenir üstüne bir kat kuru kum, bir kat yaş kum ve bir kat daha kuru kum ile sözkonusu insan sadece başı açıkta kalacak şekilde gömülür.

    yarım saat geçtikten sonra sızan insandan hala ses gelmemesi üzerine ayni inşaattan bir boya tenekesi bulunur. gömülü vaziyette bulunan kerem in kafasina geçirilir. uzaktan tenekeye taş atılır, arkadaş hala uyanmaz. "ulan herif öldü mü acaba" diye düşünürken sahilde bir köylü görünür. "buralarda ceset gördünüz mü bizim köyden birisi boğulmuş" diye sorar. kafasında teneke olan ve üzerine bir kum tepeciği bulunan kerem gösterilip "şurada birisi var amca bir bak istersen" cevabını takiben köylü kerem'in başına gider, tenekeyi çıkartır, kerem'in suratına bakıp "yok bu uzun saçlı" deyip yoluna devam eder.

    hadileen ve recep kerem den herhangi bir tepki gelmeyeceğini düşünmüştür ki kum tepesinden hafif bir inilti gelir. pesine kerem in eli bir zombi eli misali tepecikten çıkar. "aha uyandi toynagimizi zitecek simdi" diye düşünürken kerem elini başının altına koyup uyumaya devam eder.
6088 entry daha
hesabın var mı? giriş yap