şükela:  tümü | bugün
 • (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
  (bkz: #59097157)

  d'acord amb la teoria general de la relativitat d'einstein, el que mesurem la massa de la curvatura de l'espai-temps es produeixin. potser físicament per ser una afirmació vertadera, però fàcil d'entendre els termes "massa, l'espai-temps es doblega" es podria dir.

  espai-temps no es pot transmetre més ràpid que la velocitat de la llum, no hi ha missatges, inclosos els efectes gravitacionals. (veure con de llum) en aquest cas, també la interacció gravitatòria pot dir que la velocitat de la llum.

  així que, com canvia la posició de l'efecte de massa sobre l'espai-temps? la curvatura de l'espai-temps, depenent de la ubicació del canvi de massa "a l'instant" canvia o que el canvi és allà qualsevol velocitat? en el context de la teoria no es pot transmetre cap missatge més ràpid que la velocitat de la llum, la curvatura complirà amb aquestes regles, pel que podem concloure que el canvi a l'instant. bé, veure el que canvien les regles?

  la massa de l'espai-temps corbat del benzeştirel a través d'un exemple clàssic: estira les boles en un full. boles, làmines de terra, depenent de la seva massa de forma torsió a la dreta. si treus les bales per passar cap a fora una síndria posar una mica de distància de la síndria, per exemple, es veu que al seu torn al voltant de la síndria gir de calç format a les fulles; de la mateixa manera que la rotació del sol al voltant del món. la interacció entre la teoria general de la relativitat i l'espai-temps són massa similar.

  ara, considerem massa en moviment en les fulles. si bé en aquest cas el moviment de masses cap a una direcció, igual que l'aigua de mar per crear ones d'avanç d'un vaixell, veiem que les onades en els llençols. els llençols de l'analogia que hem establert per a que coincideixi amb la curvatura de l'efecte gravitatori, podem concloure que es produeix el canvi de les ones gravitacionals. el moviment de la massa que se sentia com fluctuacions en la interacció gravitacional entre ells per un altre organisme. la velocitat de propagació en l'univers de nou, aquesta interacció serà la velocitat de la llum.

  [per cert, un advertiment: no proven les lleis de la física de golf com s'ha descrit anteriorment. sens dubte hi ha alguna cosa demostracions matemàtiques. només vaig tractar de descriure aquí la forma en què m'havia imaginat en la meva ment. no sóc un físic. podria haver fet que interpreta incorrectament aquest sentit.]

  ones gravitacionals, a causa de l'energia d'una manera molt molt petita mesura en la mesura que van crear no va poder ser observada directament. però es van fer observacions indirectes, un d'ells va ser guardonat amb el premi nobel. és a dir, un `estrelles dobles que giren al voltant de l'altra sistemi`, sorgiran les ones gravitacionals constant en l'espai durant la rotació, perquè van a portar a aquestes ones d'energia, el sistema de l'estrella perd energia. això provoca que les estrelles per estar més a prop uns dels altres. la idea que les observacions fetes a la llum de l'estrella en un sistema binari d'estrelles en moviment a gran velocitat perquè estan tan junts que semblaven més a prop l'un a l'altre. que les ones gravitacionals perden energia del sistema a què ha estat acceptada com a evidència de la revisió.
 • (bkz: ligo)
 • bu sıralar büyük bir hırsla bu dalgaları gözlemlemeye çalışan insanlar var (bkz: ligo/@advil). eğer bu deney de başarısız olursa lisa adıyla uzaya kurulması planlanan bir deney var. sözlükte 'lisa' başlığına yazmaktansa sadece web sayfasına link vereyim:

  http://lisa.nasa.gov/
 • harvard smithsonian astrofizik merkezi'nde dün gerçekleştirilen basın toplantısında, einstein'ın genel görelilik kuramının bugüne kadar gözlemi yapılamamış tek özelliği kütleçekim dalgalarının varlığına dair ilk verilerin elde edildiği açıklanmış.

  (bkz: şişme kuramı)

  http://www.cfa.harvard.edu/news/2014-05
  http://www.radikal.com.tr/…akli_cikti-1181976#mobil
 • bu günlerde ligo deneyinde gözlemlendiğine dair bir dedikodu dolaşıyor ortamlarda. genel relativiteciler koridorlarda koşuşturuyor filan, harbiden gördülerse çok güzel haber teoriden tam 100 yıl sonra deneysel gözlem bir nevi 100. yılında şampiyon olan futbol takımı havası yaşatacak.
 • bir baska alternatif teori/gorus de kutlenin surekli negatif momentum yuklu parcacik sactigi yonundedir.

  ayrica kafanizda daha rahat canlandirmaniz acisindan;

  (bkz: elektrik alan çizgileri) *
  (bkz: manyetik alan çizgileri) *

  bunu orumcek agina takilmis sinek gibi dusunebilirsiniz. o alana girdiginiz andan itibaren etkilesim kacinilmazdir!
 • gözlemlendikleri ile ilgili söylentilerin doğruluk payı güçlenmeye başlayandır.

  http://www.iflscience.com/…-wave-rumors-running-hot
 • hayli erotik bir isimdir.
  galaktus'a yaraşır bence bu dalga. *

  graviton vardı bir de. onu da bilim adamları buldu bulacak, cern'de üretecekti hani. o ne oldu ki?
 • bir ay icinde gozlemlendikleri aciklanacak, ekim ayinda da bu gozlemleri yapan takim nobel odulunu alacaktir.
 • 11 şubat perşembe günü abd doğu yakası saati ile 10:30 da gözlemlendiklerinin açıklanmasını bekliyoruz:

  https://www.ligo.caltech.edu/news/ligo20160208