• proteus spectrum modelının hero sensoru ıle guncellenmıs versıyonu. yurtdısı cıkıs fıyatı 79 dolar. turkıyede tahmınımce 700-800 arası bır fıyat bandında olacak.
  • logitech'in g alt markası altında g502 serisinden 3. oyuncu faresi...

    kronik problem yaşadıkları mikroswitch bozulması olayını gidermek için yine bir overkill çalışma ile 50 milyon tıklama dayanımında yeni tip mikroswitchler kullanılmış... bu sebeple 1 adet ürünü 3. yılının dolmasına yakın logitech tarafından değiştirilen birisi olarak garanti masraflarından kısmak için akılcı bir hamle olduğunu söylemem lazım...

    ayrıca sensör olarak g502 proteus core ve g502 proteus spectrum ürünlerinde kullanılan 12000dpı sensör yerine ürüne adını veren yeni 16000dpı hero sensör kullanılmış... çoklu monitör 4k kullanıcıları için çok önceden atılan önemli bir adım olarak görüyorum...

    g502'nin her iki versiyonunu da kullanmış (arada rgb dışında bir fark yok) birisi olarak tasarım nasıl başarılıysa hala üzerinde zerre değişiklik istememesi beni şaşırtmadı (g logosunun güncellenmesi dışında*)... zaten 50 milyon tıklama dayanımlı mikroswitchler ve 16000dpı sensör uzun bir süre daha bu ürünün yerine ürün çıkartmayacaklarının sinyali belki de göstergesi...

    amazon.com üzerinde şu an 70$'a satılmakta ve beklenen türkiye pazarı fiyatı 650tl ile 700tl arasındadır...
  • nedense türkiye'de satışı yapılmayan ürün. 1-2 tane sitede var sadece onlar da garantili midir değil midir belli değil.
  • 2-2,5 sene kadar önce amazon’dan satın almıştım. hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmadı, aksine performansında bir değişim , tıklama hissinde filan bi azalma vs de yok tavsiye ederim.

    edit: şu an farkettim g502 serisinin bir kaç farklı modeli varmış, benim sahip olduğum model hero değil, proteus spectum modeli .
  • dünden beri kullandığım cihaz. tekerlek çok boşta dönüyordu, rahatsız oluyordum. meğer tekerleğin altındaki düğmeye basınca alıştığımız gibi kademeli dönmeye başlıyormuş.
  • geçen sene g502 hero se modelini satın aldığım fare.
    gayet memnun bir şekilde kullanmakta iken bir anda scrollu bozuldu. temizledim falan düzelir gibi oldu ama çok dayanmadı, 1 saat sonra yine kullanılamaz duruma geldi. değişim için logitech türkiye ile yazışmalarımız devam ediyor. ellerinde se yokmuş onun yerine hero göndersek olur mu dediler canınız sağolsun dedim. henüz bir dönüş gelmedi, bendekini isteyecekler mi, yoksa direkt gönderecekler mi bilmiyorum. eğer sen gönder inceleyelim derlerse biraz sıkıntı olabilir benim için çünkü bir şekilde sinir krizi geçirerek de olsa kullanıyorum şuan. bakıp göreceğiz artık süreci.
  • 2013 senesinde cs go macerama yardımcı olsun diye ilk çıkan modeli yanlış hatırlamıyorsam g502 proteus core almıştım. aradan geçen 9 yıl sonra orta sadece orta tuşu bozulmuştu dayanamayıp belki yaparım diyerekten içini açıp içindeki çipin eridiğini görünce yine bu modelden başka bir şey kullanamam diyerek aldım. 25k dpi neyime yarayacak hiçbir fikrim yok 7k bana yetiyor üstü fazla hızlı altı çok yavaş (evet 7000 dpi altı çok yavaş geliyor 8 senedir böyle alıştım) logitech gerçekten kaliteli ve sağlam dayanıklı ürünler üretiyor. elim bu mouse'un tutuşuna alışık olduğu için başka mouse modelleri hiç çekici gelmedi. makro tuşlarının da yerleri alıştığınızda işinizi acayip kolaylaştırıyor. bakalım bu ürün ne kadar dayanacak. ilk defa alacaksanız elinize değişik gelebilir kullandıkça seversiniz.
  • 3 yıl önce aldığım excalibur masaüstü pc'nin yanında gelen mouse'un cortlamasıyla beraber bugün bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım kullanıp göreceğiz farkını, ne kadar iyi bir mouse olduğunu.
hesabın var mı? giriş yap