• pasaport harç ücretlerinin düşürülmesi için meclise kanun teklifi vermiş milletvekili. chpli milletvekilleriyle de görüşmüş, destek vereceklerini söylemişler. bize böyle milletvekilleri lazım. uyuyan değil.

    haber
  • almanya'da yetişip hukuk okumuş, milletvekili olarak türkiye'ye dönmüştür. olaylara bakışındaki avrupalılık dikkati çekiyor. avrupalı gibi düşünüyor bu net. ama bakalım avrupalı gibi davranabilecek mi. hele bizim tipik fırıldak, faydacı siyasetçi modeliyle uzaktan yakından alakası yok. bu partiyle nereye kadar ne yapacağını merakla izliyoruz.
  • alman televizyonundaki bir oturumda türkiye'deki terörü gayet güzel özetlemiş millet vekilidir.
    işte böyle adamlar çoğaldıkça kendimizi daha fazla anlatma şansımız oluyor. kısa özeti şuradan buyurun: bağlantı ->
    ağzına sağlık sayın vekil.
  • almanyadaki bir tartışma programında karşıt görüşleri dumur etmiş akp milletvekili.
    gerçekten hem derinlemesine hem yüzeysel mükemmel bir konuşma yaptı bir çırpıda izledim. yurtdışında propaganda şart. haklıda olsan şerefsizler kendilerini haklı gösterebiliyor.
  • almanya'da milli görüş 'ün (ıgmg) genel sekreterligini yapmistir. 21 temmuz 2016'de zdf tv oturumunda türkiye'de demokrasi oldugunu iddia etmistir. diger konusmacilar sadece gülümsemistir.
  • avrupa birliği bakanı olması gereken milletvekilidir.
  • avrupada'da bilhassa almanya'da katildigi türkiye konulu polit-talk'larda cok akilci sorular yöneltip, karsisinda ki yeminli türkiye düsmanlarini sasirtan ve zor durumda birakan degerli bir tbmm üyesi.
  • millî gazete'nin attığı "bugün son gün, bugün son uyarı! kutlama!" manşetini "tehdit içerdiği" ve "kin ve nefret tellalığı yaptığı" için eleştirmiş akp'li milletvekili. tek kelimeyle şaşkınım. bir akp'li vekilin ağzından aklıselim içeren cümleler duymak o kadar sıradışı ki, yalan yok, altında çapanoğlu aradım. baktım devamında "siz saygı göstermeden saygı istiyorsunuz, eleştiri gelince hemen 'lince uğradık' ağlaklığı yapıyorsunuz" diye de giydirmeye devam etmiş, e resmen eleştiriyor, a aaa?!

    https://twitter.com/…oglu/status/815876124060356608
  • milli gazete'yi manşetinden dolayı eleştiren ve tepkileri haklı bulan akp milletvekili

    edit: polly jean verdi aynı linki
  • avrupa'da doğup, avrupa'da hukuk okumuş biri olarak, bireyin inanç ve düşünce özgürlüğü konusunda avrupalı gibi düşünmesi doğaldır. dolayısıyla tweetleri şahsi düşünceleridir. algı ya da çapanoğlu aramaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap