• 1977 adıyaman gerger doğumlu gazeteci. nokta dergisinde çalışmış daha önce. şu an taraf gazetesinde çalışıyor.puşi ve sarık kitabının yazarı. bir de kişisel blogu varmış.

    http://nevzatcicek.blogcu.com/
  • henüz üç hafta önce basıma başlamış olan milad gazetesi'nin köşe yazarı. güncel siyasi yazılarından, özellikle de kürt siyaseti hakkındaki yazılarından faydalanmak mümkün.
  • az önce bayaz tv dinamit programında kendisinden, abdullah öcalan'ın terörist değil, poitikacı olduğunu öğrendiğim gazetecidir.
  • şu an habertürk'de konuşan kişi.

    suriyedeki teröristlerden hangisi daha kaka, hangisi en kötü çocuk tespitleri var. hangi terörist grupların el-kaide ile nasıl ilişkileri var, neden sempati duymalı ve desteklemeliyiz tarzında bir şeyler anlatıyor.

    vahşet görüntülerini artık inkar edemiyor ama bizim köpeğimiz değil, diğer köpek yaptı, bizimki terbiyeli demeye getiriyor.

    (bkz: şecaat arz ederken merd-i kıpti sirkatin söyler)

    (bkz: bambaşkaymışsın)
  • şuan ülke tv de müthiş konuşan kişi. not alın bunları dediği herşeyi not aldım. bekliyorum. dedikleri çıkarsa gidip yanında staj yapmak için yalvaracağım.
  • an itibariyle haberturk'teki türkiye'nin nabzı programında dediklerinden bir şey anlaşılmayandır. kavram kargaşası yaratmaya çalışıyor sanırım. ya da ben hiç hukuk namına bir şey bilmiyorum.
  • an itibari ile habertürk'te yayınlanmakta olan türkiye'nin nabzı programında halen kavram kargaşalarına devam etmektedir. en komik ve en aşağı zeka örneği olan yeni kavramı islamcıların kemalist olmasıymış, cemaatçiler kemalistleşmiş. tespitine üfüreyim afedersin.

    ulan bu kadar kolay demek ben gazeteciyim diye bir ulusal kanala çıkıp atıp tutmak. şu adamın yaptığı muhabbet yemin ediyorum mahalle kahvelerinde yapılmıyor artık.
  • akp döneminde ekonominin millileştirildiğini, israil hegomanyasının bertaraf edildiğini söyleyen, ultra sallamasyon akp yamağı. tabi bu zat kendin çal kendin oyna programlarında konuşabildiği için "ne sallıyorsun la değişik" diyen de olmuyor. bu arkadaşa biri sorabilir mi acaba, akp döneminde kaç devlet kuruluşu yabancılara satıldı? yine bu dönemde yabancı şirketlere ne kadar toprak satıldı? türkiye'de kullanılan tohumun ne kadarı hangi ülkeden ithal ediliyor? cevaplarsa seviniriz, bakalım ekonomi ne kadar milli olabilmiş görelim.
  • cnn türk'te ne güzel kıvranıyor... çok küfür yiyormuş twitter'dan. sokağı da kapat?
  • "anayasa mahkemesi tıpkı milli güvenlik kurulu gibi gereksiz bir kurumdur. zaten yeterince yargı kurumu var." diyen cehalet zamiri.

    görülüyor ki akp yandaşı olmak, tüm siyasi literatürün içini boşaltmayı telkin ettiği gibi hukuk terminolojisinin de bağlamından kopartılarak deklare edilmesini şart koşuyor.
hesabın var mı? giriş yap