• efendim, bekar veya bakire suserlerde bir "hıck" dul ve boşanmış suserlerde ise "bok var evlenin." etkisi yaratan duyurulardır.
  • eksi sozluk'le ve kullanicilarinin geneliyle alakasi olmayan duyurulardir.

    arkadas bulma portali mi burasi? hadi alttan o mesaji vermeye calisiyor olsak bile evlenenlerin sozluk araciligi ile tanisip tanismadigi belli degil.
    belki sozluk'te bir aile ruhu vardir, butun yazarlar o ikisinin evlenmesine sevinmistir. ama 10532 yazar varken buna da inanmak guc.
    evlenenlerin sozluk'te bunu duyurmalarindan ne anladiklari da belli degil.

    nerden baktiysam cozemedim olayi. gereksiz durdu. tabi hata bende olabilir.
  • her seferinde "niye benim haberim yok" diye bozulduğum neonlu haberler.
  • ilgilenmediğim duyurular. ssg'nin veya guru'nun nebleyim belki de atlantis'in selülitli fotoları çekildi haberi filan olsa hadi bi nebze. el düğün dernek kurmuş derdi tasası bana mı. bari bakarım cık cık ne biçim olmuş dötleri felam derim. kendimi kıyaslarım. çok kola içiyorum diye hayıflanırım. böyle faydalar beklentisi içersindeyim.
  • bunların amacını çözebilmiş değilim.
    "haşmet ile selma evlenmiş. kendilerine mutluluklar dileriz."
    meali: sevgili sözlükçüler lütfen bundan sonra selma ya sarkmayınız?
  • sözlük yazarları tanışırlar, en çok da yazdıkları ile. ve takip ettikleri çeşitli yazarları bilmek isterler. böylece mesaj atabilir, ortak bir zirvede kesişebilir, dostluk kurabilirler. tanıştığınız insanlara ne olduğunu merak edersiniz. diğer sözlük yazarlarının kaderi, yazdıkları, önemli kesişmeleri de buradan duyurulabilir. evlilikleri de bu kategoride sayılabilir.

    mesela gazetede görülen evlilik, ölüm haberleri ya da duyurularına "bana ne ben tanımıyorum" diyerek gazete yönetimine mail mi yazıyoruz. komünite yahu, tanımı gereği olacak bunlar.
  • düğünün ne zaman, nerede, hangi düğün salonunda felan yapılacağı da eklense daha süfer olacaktır. ne bilim, bir telgraf neyin çekeriz, takı filan yollarız, yani on bin küsür yazar, her biri bir çeyrek altın gönderse, ohooo...
  • kendileri ile ilgili "bizi zerre ilgilendirmiyor" aciklamasi yapilmasini, sol frame'de acilan her baslik bizi son derece ilgilendiriyor seklinde algiliyorum.

    sozluk fasiliteleri bolunmez bir butunun, sinifsiz parcalaridir. ayrilamaz.
hesabın var mı? giriş yap