• özellikle bollywood ile alakalı entrylerini yeni okuyabildiğim,bundan sonrada zevkle okumaya devam edeceğim muhabbet insanı yazar.
  • bollywood'a olan ilgisinden dolayı takdir ettiğim yazar.

    edit:sadece bollywood demiş daraltmışım, hindistan sineması desem daha doğru olur.
  • bir gün yazmazsa özlediğim, ne yazarsa büyük bir zevkle okuduğum badim. hint sineması üzerine birikimi hakkında birikimini geçtim, altını çok güzel doldurarak yaptığı eleştiri ve yorumlarıyla hemen hemen her seferinde "işte budur!" dediğim yazardır. çok yaşasın, çok yazsın, okuyalım ve bol bol sohbet edelim kendisiyle.
  • gizli badisi olduğum yazar. bollywood yorumlarını çaktırmadan takip ediyorum (bkz: şükela)
  • herkesin söylediği gibi bollywood hakkındaki derin bilgisine ve ilgisine hayran olduğum, entrylerini büyük bir zevkle takip ettiğim badim. gerçekten bir gün yazmasa eksikliğini hissediyorum.
  • takip edebildiğim kadarıyla yazacağım;

    öncelikle şu ve bu. yani sözlük devasa role player game tarzının olduğu alternatif bir evren ise bu yazar da "free" takılan karakterlerdendir.

    bir dolu irili ufaklı grubun olduğu ekşi sözlük dünyasında hiçbir gruba ait olmayıp, bildikleri doğrultusunda bir duruş sergileyen, yazar. en azından böyle sezdim. olayları bu şekilde değerlendirenleri bulmak çok çok zor. genelde hiçbir halta yaramayan, statü sayısından da anlayabiliriz bunu.

    büyük sözlük gruplarından birine dahil olsaydı, o grubun kayıtsız şartsız desteğini alacak, karşı grupların da nefretini kazanacaktı ama belli ki zoru seçmiş, yazdıkları/yazacakları her grubun damarına basar/basacaktır.

    fallout serisinde karmayı tutturamayıp her fraksiyon ile papaz olunca yakın bir yerleşime bile gitmekte zorlanırsınız ya, o hesap.

    bana kalırsa bu platformun böyle yazarlara ihtiyacı var. -izm, -ist, -cü uzantılı klavye militanlarına değil, zira fazlasıyla mevcut zaten bu tipler. bazısı cehalet gemisinin kıçında diğeri başında, bazısı lüks kamarada, öteki kaçak seyahat ediyor, birbirlerinden farkları yok.
  • kayıplara karışmış sevgili badim. napıcam ben kimi okuycam şimdi burda :/

    edit: yeni farkettim bu entryi girdiğimi, güncellemedim pardon. buraya döneli uzun zaman oldu sevgili badim :)

    edit2: yine kayıpmış. takip edemiyoruz :(

    edit3: geldi yine kendini çok özletmeden :)
  • gitmesinin sebebini merak ettiğim badim. sensiz buraların tadı kalmaz. sen benim ilk badimdin hüzünlendim şimdi.

    gitme :(
  • mesajlarını kapatarak beni üzmüş badim. tabi ben de nuh nebiden beri kendisine mesaj atmadığım için onu birazcık(!) üzmüş olabilirim ama bari bir özür yazaydım özelden değil mi? :/
  • raavan uzun süredir badimdir, kendisi bilmese de. bollywood'la ilgili yazdıklarıyla dikkatimi çekip öyle öyle kendisini takip eder olmuştum.
    tartışmaya sebep olan başlığını ve girdisini okuyunca , uzun zamandır takipçisi olan biri olarak her zamanki tarzından farklı bir şey görmedim. babasının ideolojisinden bahsettiği başka girdileri de mevcut. o yüzden samimiyeti hakkında benim bir şüphem yok. kendi tarzında yazarak olaya farklı bir bakış açısı getirmeye çalışmış sadece. doğru ya da yanlış demiyorum. olayın bir de bu açısından bakın demek istemiş sadece. olay ne ara büyümüş, küfürler havada uçuşmuş onu anlayamadım.
hesabın var mı? giriş yap