• yazilmami$ ama, belirtmekte faide var, ru$tu recber amerika $ubesi richard marx efendinin reklamlarda me$hur olmu$ melodram $arkisidir.
  • 1989 yılından, richard marxın ikinci albümü olan repeat offenderın hit şarkısıdır. bir lyric manyağı olarak doğru sözlerini de yazayım tam olsun. *

    oceans apart day after day
    and i slowly go insane
    i hear your voice on the line
    but it doesn't stop the pain

    if i see you next to never
    how can we say forever

    wherever you go
    whatever you do
    i will be right here waiting for you
    whatever it takes
    or how my heart breaks
    i will be right here waiting for you

    i took for granted, all the times
    that i though would last somehow
    i hear the laughter, i taste the tears
    but i can't get near you now

    oh, can't you see it baby
    you've got me goin' crazy

    wherever you go
    whatever you do
    i will be right here waiting for you
    whatever it takes
    or how my heart breaks
    i will be right here waiting for you

    i wonder how we can survive
    this romance
    but in the end if i'm with you
    i'll take the chance

    oh, can't you see it baby
    you've got me goin' crazy

    wherever you go
    whatever you do
    i will be right here waiting for you
    whatever it takes
    or how my heart breaks
    i will be right here waiting for you
  • klibi de mevcut olan bir richard marx parçası.
    klipten yakaladığım detaylar ve perde arkası için sizi aşağıdaki satırlara davet ediyorum.

    kendimi richard marx addediyor ve bunu gözönüne alarak olayların gelişimini izliyorum;

    -binlerce bayan hayranım çevremi sarmışlar,imzamı falan istiyorlar.

    meali: iyi 1 müzisyen olabilirim ama şair ruhlu don juan de marco kişiliğimi de yadsıyamaz,bayanların buseler kondurmak için yanıp tutuştukları güzel yüzümü hesaba katmamazlık edemezsiniz.

    -binlerce insan stadyumu beni dinlemek için doldurmuş,coştukça coşuyorlar.

    meali: albümlerimin korsanı unkapanına düşmüş belli ki,konsere gelen bu güruhun yarısı kaseti alsa papaz olmazdık prodüktör frederik'le.

    -bir spor salonunda,romantik mavi bir ışığın* altında yanlız başıma piano çalıyorum.

    meali: binlerce hayranım var ama yine de çok ama çok yalnızım(parmağımdaki alyans seni yanıltmasın);beni kimse sevmiyor. belki sen benim için 1 umut ışığı yakabilirsin. evet,evet sen!

    -çekik gözlü gazetecilerin doldurduğu 1 salonda basın toplantısındayım.
    -araba da seyahat ederken stockholm tabelasının altından geçiyoruz.
    -karambol'de eiffel kulesinin de önünden geçiveriyoruz.

    meali: saçımın şekline,kıyafetime bakıp gariban deme,hor görme;dünyanın 4 bir yanında tanınan,sevilen bir sanatçıyım ben.(bkz: intergalaktik sanatçı kişiliğiyle richard marx)

    - konserde sıkı bir parçanın eşliğinde coşan grup elemanlarını görüyorum çevremde,kalabalık da galeyana gelmiş "amma sert bir müzisyen bu marx bey" diyor da diyor.

    meali: benim ballad'lara yazıldığıma bakmayın,aslında böyle parçaları çok sevmem ben eskiden beri. core yapılı 1 insanım esasen; sertse iyidir.
  • çoğunlukla bryan adams'ın söylediği sanılan şarkıdır bu, hatta kazaa'da bryan adams title'ıyla bulunabilir. güzeldir, klasiktir, humbledır.
  • 80 sonlari romantizminde cok ozel yeri olan $arki. i$te richard marx, yaki$ikliymi$, $ohretliymi$, zenginmi$, uzun sacli kupeliymi$, blue jean stickerlarini, posterlerini veriyormu$, ama hala karisina delicesine a$ikmi$... bu $arkiyi o'na yazmi$. hem de alem boyle kirilirken, orospu cocuklugu boyle alir yururken...
    $imdi hep yalan oldu bunlar.
    zamaninda her kasede konardi bu $arki... cekim kaset hesabinda.
    uzun yillar en iyi slow, genc yurekleri parcalama ozelligini kaybetmedi. richard marx denince akla hala ilk gelen $ey bu $arkidir ve sadece kayalari, daglari, ta$lari burkmaz...
  • dün akşam popstardan elenen aylin adlı yarışmacının, veda ederken mükemmel yorumladığı şarkı. bu sayede bir bayan vokalden de şarkıyı dinlemiş olduk.
  • if you leave me now, died in your arms, when i see you smile, is this love, kayleigh, i wanna know what love is, keep on loving you, broken wings gibi şarkılarla birlikte bir dönemin doldurma kasetlerinin vazgeçilmezlerinden.. artık böyle anlamlı şarkılar yapılmıyor..
  • bir şarkının sözleri ve müziği ancak bu kadar romantik olabilirdi. yıllar geçsede üstünden asla eskimeyecek, her daim dinleyeceğim, richard marx'a ait süper şarkı.
    şarkıyı bryan adams söylemiş midir bilmem ama şarkıyı aratırken ismine sıkça rastlarsınız... keza onun gevrek sesinden dinlemek hoş olurdu.

    klip izlemek isteyenler için: http://www.youtube.com/…l9vipr-kscu&feature=related
  • sözlerinden ziyade müzikleri sebebiyle bryan adams'ın have you ever really loved a woman'ı ile beraber senelerdir uykuya dalma sürecinde kulaklarımda olan richard marx şarkısıdır. garip bir dinginlik verir, hüzün bulaşığı bir gülümseme ile gideni yad etmenize ve iç muhasebe yaptırdığı için bebek gibi temiz bir uykuya dalmanıza neden olur. ısrarla da tavsiye edilir.
  • hüleyn dünyanın en güzel aşk şarkılarından biri ilan ediyorum bunu. bildiğin adam vermek istediğini duyguyu içinizde hissetiriyor, öyle de başarılı bir şarkı.
hesabın var mı? giriş yap