• eczanede satilir.
  • libidoyu overwrite etmekle mümkün olabilir..
  • taraflarindan "adettendir", "boyle olmasi gerekiyor" turunden gudik du$uncelerle kendilerini kasmadiklari, her iki tarafinda kendine ait (yani kendine yeten) bir hayatinin oldugu ili$kidir.

    zorunluluklarin ortadan kalktigi, ve salt isteklerle tercihlerin oldugu bir ortam, $uphesiz ili$kilerin en sagliklisini getirecektir (dr. oetker/12)
  • taraflardan birinin digerini hasta etmediği* bir ilişki de olabilir, taraflarin birbirlerine hasta olmadığı* bir iliski de.
  • tarafların içlerinden geldikleri gibi davrandıkları, ince hesapların işlemediği, olması gereken diye bir mehvumun bulunmadığı ilişki türü. her iki tarafı da rahat ettiren şey. bunun için taraflarda kendine güven denen şeyin bulunması gerekir zannımca.
  • henüz yaşanmamış olandır.
  • gözlerinin önüne; adına aşk mı dersin, tutku mu, saplantı mı, takıntı mı işte o kalın pembe perdenin çekilmediği ilişkidir.."o"nu net ve her şeyiyle, sevdiklerinin yanında sevmediklerinle de "gör"ebildiğin ilişkidir.. sevmediğin özelliklerini idare ettiğin değil, kabul ettiğin, değiştirmeye çalışmadığın ve belki ve hatta "o"na ait oldukları için sempatik karşıladığın ilişkidir..

    bir ömrün bir kanepe üzerinde geçeceğini bile bilsen, umursamadığın, eklemeye - çıkarmaya çalışmadığın, "ileride değişir" demediğin ilişkidir..birlikte şekilllenebildiğin, çekip çevirmek zorunda kalmadığın, "kendi"liğinden gelişen ilişkidir..

    hızlandırmak ya da yavaşlatmak zorunda olmadığın, kendi zaman kavramında kavrulan ilişkidir.. bağlanmak için "en" uçlara ve en diplere ihtiyaç duymadığın ilişkidir..

    güvende hissettiğin ilişkidir, "o"nun aklında olduğunu bildiğin, ispata ihtiyaç duymadığın ilişkidir.. "o"nu anladığın ve bunun için cümlelere ihtiyaç duymadığın ilişkidir.. hayatınla ilgili herhangi bir yanlış yaptığında, "yapma" demiş olsa da pişman olduğunda yine "o"nun omzunda ağlayabileceğini bildiğin ilişkidir..

    içinde eğlenebildiğin, ağlayabildiğin, günlerce susabildiğin, huzur dolabildiğin, istedin mi kaçabileceğini bildiğin ama kaçmayı istemeyeceğin ilişkidir..

    içinde "sen" olabildiğin ilişkidir..
  • ate$i olmayan ili$kidir. yanaklar pempedir fekat ate$i yoktur, yakmaz.
  • sevgi emekmiş,emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
    -can yücel demiş diyorlar, değildir muhtemelen ama kim dediyse güzel söylemiş.
hesabın var mı? giriş yap