• bu seçim eskisi gibi olmayacak
    akparti seçimi zaferle bitirsede pabucun pahalı olduğunu görecek

    mental yorgunluk sadece belediye ve mahalle teşkilatlarında yapılmaması gerektiğini anlayacak
  • bazen kendimi bildim bileli chp li olduğum halde gerçekleşmesini istediğimdir. hatta bakarsın son seçim ben de akp ye atarım, çünkü bu aktrollerin yerlerde süründüğü günleri merak ediyorum. ülkeyi bunlar boka batırdı yine gelirlerlerse iyice boka batacaklar hatta başkaları gelsin koalisyon olsun çöken ekonomiyi onlara yıkarız kim bilecek, diyorlar gibime geliyor.

    edit: ince değil de başka saçma bir çatı aday gelseydi aynen bu dediğimi yapacaktım ama yüzde 1 oy alacak deseler yine de ince tabiki.
  • bayram ziyaretlerinde her türlü görüşten ziyaretçi geldi. sagcisi solcusu, ak partilisi, ulkucusu..

    bir kişi hariç hepsi ince dayi'ya vereceklerini söylediler..

    bunları göz önüne almayan vatandaş iddiasıdır.
  • keşke gerçekler bu kadar da acı olmasa...
  • yıllardır ilk defa bu kadar umut var insanlarda. inşallah karşılığı olur..
  • bayramlarda seyranlarda gördüklerinizin kaçının “ortamlarda ince’ye verdim dersin, kim bilecek”lik yaptığıyla bağlantılı olarak gerçekleşmeme ihtimali olan durum.
  • hile hurda olmadığı sürece imkansız olay..

    bak tekrar söylüyorum; im-kan-sız!!! hile hurda olmadığı sürece rte’nin kazanması imkansızdır!!!!

    rte, karşısında bu kadar güçlü adaylar yokken, en iyi seçimlerinde bile %51’i zar zor görmüştür. bu yıl 1.6 milyon seçmen ilk defa oy kullanacak, bu seçmen grubunda rte’nin maksimum oyu %29. sadece referandumdan bugüne ölenler ve yeni gelen seçmen kaybetmesine yeter.

    ekonominin geçen sene de aynı olduğu iddiası komik, bu sene çöküşü kendileri de itiraf etti, bizzat rte söyledi baskın seçimin sebebi olarak. ingiltere’de para babalarının ayaklarına kapanıldı, cahilce konuşulduğu için rezil olundu ve ardından toparlasın diye mehmet şimşek gönderildi. ekonomi yönetimi cehaletten dökülüyor, şapka düşmüş kel kabak gibi ortaya çıkmış ne geçen senesi aq?

    akp’nin saçmasapan vaatlerine, kalan kürt oylarını da kaybetmiş olmasına, rte’deki kişisel düşüş ve saçmalamalara da girmiyorum. muharrem ince faktörüne hiç girmiyorum, çünkü kendisi zaten giriyor yeterince*

    not: keşke kazansa da şu enkaz iyice milletin kafasına kazınsa, millet inşaat projelerinin memleketi bitirdiğini net olarak anlasa. yoksa gelen yeni iktidarı suçlar bizim cahil kesim.
  • bayram ziyaretlerinde karşılaştığım birkaç akraba yine milim yerinden oynamamış. 16 yıl diyorum tek başına diyorum enflasyonda birinciyiz işsizlikte birinciyiz diyorum köprü 114 tl diyorum et ithal tarım çökmüş diyorum ama ı-ıh, yağ kuyruğu tüpgaz kuyruğu hastane kuyruğu diyorlar.
  • eğer o çıkan “sandık” muhabbetleri doğruysa, kazanacaktır. durum öyle olursa, ak partiye oy veren insanlara bile gerek yoktur kazanmaları için.
  • "biz yenilirsek kalkar bir kez daha deneriz, diktatörler yenilirse sonları olur."
hesabın var mı? giriş yap