• yeni asır gazetesi genel yayın yönetmeni. yönettiği gazeteyi, kişisel facebook sayfası gibi kullanan şahsiyet. zira 23 temmuz 2009 tarihli yeni asır gazetesinde, muhtelif sayfalarda tam sekiz adet fotoğrafı bulunmaktadır. kendi alanında bir rekor gibi duruyor. hani ertuğrul özkök de genel yayın yönetmeni, filanca törende cumhurbaşkanı süleyman demirel'le protokole girip, resim çektirdi, gazetesinde yayınlattı veya yayınlandı ama, şebnem bursalı, eşeğin kulağına suyu biraz kaçırmış görünüyor. yeni asır elbette hürriyet gazetesi değil ama, taşralılığın bu kadarına da pes diyorum!
  • chp'ye iftira atarak mazisini aklayacağını zanneden zavallı yandaş kripto gazeteci.
  • chp hakkında yazdığı yazı ve attığı tweet sonrasında layık olduğu cevabı almış.

    imgur link
    hızlıresim link

    (bkz: itin götüne sokup çıkarmak)

    not:
    twitter mention'laşmasına ait link'i yukarıda başka bir yazar vermiş ama durumdan utandığı için olsa gerek, hesapları blokladığından, mention'lar görünmüyordu; ben verilen cevaplardaki ss'leri ekledim.
  • satılmış bir kalem. günümüz yüzsüzlerinden. az önce malum kanalda güya nabzını tuttuğu seçim ile alakalı aşağılık yorumlarda bulundu. bazı insanlar mide bulandırıyor gerçekten.
  • kimse zafer turu atmasin, cok erken diyor. cakma sarisin.
  • istanbul'da seçim bitmemiştir açıklaması yapan gazetecilik yaptığını iddia eden satılmış kalem
  • kemal kılıçdaroğlu nun linç edilme girişimine o duygusallıkta olur böyle şeyler demiş daha sonra “ yapılan saldırı açıkça bir provakasyondur. saldırıyı şiddetle kınıyorum. hedefi de sn kılıçdaroğlu ile birlikte milli birlik ve beraberliğimizdir. bir olalım, birlikte olalım” tweeti atmıştır. tv de söylediğiniz ilk yorum tarihe kara bir leke olarak düştü.
  • okuduğunu anlayamayangillerden.
    ysk'nin 31 mart 2019 istanbul seçimini iptal kararının gerekçe kısmında akp'nin ysk'ye sunduğu "istanbul genelinde kullanılan yaklaşık 300 bin oy pusulasının hukuki durumunun belirsiz hale gelmiş olmasından dolayı sonuçlarının her türlü şüpheden uzak ve kesin olarak belirlenmesinde hukuken imkan bulunmadığı, ayrıca tüm bu hata ve usulsüzlüklerin sehven ve münferiden değil, bilakis kasten ve organizeli bir şekilde yapıldığını gösterdiği gerekçesiyle..." kısmını işte bak ysk oylar çalındı demiş diyerek köşesine taşımış,bu zifiri karanlık gazetenin okuyucusu var mıdır bilmiyorum ama açıkça okurlarını aldatmaktadır, kaç defa sosyal medyada bunlar ysk'nin kararı değil,akp!nin iddiaları diye yazıldı ama yine de yazmaya utanmıyorlar,yani akp satır arasında dese ki "oyları şebnem bursalı çaldı." bunu da alıp ysk'nin gerekçeli kararı diye yayınlayacak.
    işte zaman gazetesi gibi belediyelere balya balya dağıtılan bu gazetenin köşe yazarından ancak bu karakterde bir yazı çıkabiliyor.

    "https://www.sabah.com.tr/…5/adamlar-organize-calmis
  • bu akşam bu başlık değerlenecek*

    uzun yıllar turkuvaz medya grubu'nda "radyo televizyon gazetecileri derneği başkanı" sıfatıyla, her fırsatta chp'ye karşı iftira, karalama, bok atma, kara propaganda gibi misyonlar üstlenmiş safkan yandaş "gazeteci"*.

    acaba kendisinin trt'de ne işi var merak ediyorum. devlet kanalında ekrem imamoğlu'nu madara etmesi karşılığında kendisine neler vaadedildi? umarım yıllar sonra da olsa gerçekleri öğreniriz.

    yeri geldiğinde nagehan alçı'ya bile rahmet okutacak potansiyele sahiptir kendisi. şimdiden yazalım da kimse vay ben duymadım, vay ben bilmiyodum demesin.

    program sonrası edit: tabi ki şaşırtmadı.* a haber'de karşısında muhalif biri yokken chp'ye hunharca atıp tuttuğu performanslarına rağmen, bu akşam ekrem imamoğlu'nun ardarda gelen golleri karşısında dut yemiş bülbüle döndü. yallah arabistan'a.
hesabın var mı? giriş yap