• gata'daki mezuniyet törenine giderken yeni cumhurbaşkanı da eskisi gibi kırmızıda ışıkta durmuştur. hoştur, iyidir... başbakan ise cumhurbaşkanını karşılayabilmek için sol şeritten sollama yoluna gitmiştir.
  • gece rahat uyuyabilecek olmamı sağlayan, "oh be" dedirten, gözlerimi yaşartan durma.
  • tayyip erdoğan abdullah gül'ün duran aracının yanından geçerken camı açıp nanik yaparak "durmak yok yola devam" diye bağırmış...

    (bkz: durmak yok yola devam)
  • (bkz: super olay)
    (bkz: abdullah gul un kar$idan kar$iya gecerken once saga sonra sola sonra tekrar saga bakmasi)
  • olayın ardından hem tayyip hem de abdullah'ın yeşil ışığı görünce gözleri dolmuştur.
  • abdullah gul'un cok sacma bir uygulamayi devam ettirmesidir. umarim tiz zamanda boyle ucuz hareketlere ihtiyac duymayacak olur. bana bunlarla gelmesin bana adam gibi uygulamalarla gelsin bu uygulama yeteneksizlerin halka sirin gorunme hareketinden baska bir sey degildir. boyle giderse suikast eylemleri icin trafik isik noktalari dogal yer olacaktir. hayir salagin biri isiklarda bir hareket yapacak sonra bunun vebalini kim odeyecek merak ediyorum. yapmayin etmeyin yari savas halinde olan bir ulkeyiz kendimizi nerde saniyorsunuz ki cumhurbaskanlarindan ya da diger devlet yetkililerinden boylesi hareketler bekliyorsuz/istiyoruz.
  • cumhurbaşkaninin kirmizi işikta durmasini çok önemsiyorum. halka ve hukuka sayginin kent içi ulaşima uyarlanmiş ve trafiğe de hizmet eden arter bir abidesi bu durum. heykeli yapilsa yeridir. "kirmizi isikta duran cumhurbaşkani" heykelimle bu yilki bienalde çok ilgi göreceğimden de şimdiden eminim. ayrica yeni cumhurbaşkaninin da bu hizmete katki yapmaya devam etmesi, demokrasimiz açisindan büyük bir ilerlemedir diye düşünüyorum. ayrica çankaya köşkünde sifonlarin içine 1'er litrelik su şişesi koymak yoluyla su tasarrufu yaptiklarini da tahmin ediyorum. ve yine logar kapaklarinin ve kasislerin üzerinden de itinayla araci ve kasisi incitmeden geçmesini bekliyorum yeni cumhurbaşkanlarindan herşeyden önce. yüreği vatandaşlik bilinciyle dopdolu herkesin de dileği bu yönde. cumhurbaşkaninin nokia 3310 telefonunu değiştirmediği günler geldiğinde de emin olun daha güzel bir türkiye'de yaşayacağız. işte o gün herkes olaf palme olacak. nokia komşumuz olacak, hepimiz isveçliyiz olacağız.
    pazar sabahi sevgilisine krep yapan erkeklerin sayisi artacak ve nüfusunun yüzde 80'i türban yanlisi, yüzde 65'i türban takan, yüzde 60'i türban karşiti, yüzde 45'i atil kurtoğlu olan ve yüzde 99'u iyi olan her tür müziği dinleyenlerle dolu bu güzelim topraklarda yeni bir vatandaşlik bilinci yeşerecek. hepimiz türksünüz, ermenilerimiz de türksünüz, alevi kürtlerimiz de aslinda ermenisiniz, şafilerimiz de hanefisiniz, islamcilarimiz da entelektüelsiniz ve genlerinde kahramanlik ve savaş yatan onbinyillik ortaya karişik işiklar yanip sönen bu coğrafya huzur bulacak. işte oralarda bir yerde karayollarindan yola çikip sazliklardan havalanacağız ve halka ördek olacağız.
    eskiden türklerin yaptiği gibi kirmizi işiklara, arabalarin kirmizi stop lambalarina ve kirmizi işik yanan yatak odalarina bakarken hüzünlü hüzünlü hayatimizi düşündüğümüz günleri de zaten çoktan unutmuş olacağız.
hesabın var mı? giriş yap