• 26 aralık 2007 itibariyle amerika'da vizyona girecek olan american pie serisinin altıncısı.
  • bir yerinde gerçek anlamıyla kustuğum film. yine de kalanı için izlemeye değer*.

    (bkz: meme got meme got meme)
  • erkek erkege izlendiğinde insanın üniversite kampüsünden çıkıp gidesi geliyor.
    amerikan pastası serisinin 6. filmi.
    stifler sülalesi aynı hızda devam ediyor. mr. levenstein rolünde gene (bkz: eugene levy) oynuyor.
    açık sahnelerin sayısı gözle görülünür oranda artmış. film yasaklamalar,sınırlamalar ve sansürleri de beraberinde getirecek gibi duruyor.
  • ismine bakilirsa greek life temali bir film.
    (ara: phi beta)
    (bkz: fraternity)
    (bkz: sorority)
  • son iki american pie filminde olduğu gibi ** vizyona girmeyip, yalnızca dvd için çıkarılmış filmdir.
  • american pie the naked mile dan guzel olmakla birlikte yine de american pie efsanesine yakismayan bir film. bos zamaniniz varsa yapacak hic birsey yoksa diziyi takip etmek adina izlenebilir.

    filmi izleyeceklere imdb deki taglarinin breasts, female frontal nudity, strip club icerdigini hatirlamakta fayda var. (bkz: babaanne ile diyaloglar)

    detayli bilgi almak isteyenler icin http://www.imdb.com/title/tt0974959/
  • kiz arkada$iniz gisele bundchen veya adriana lima tadinda biri degilse kiz arkada$inizla beraber izlememeniz gereken filmdir. mazallah kizcagiz krizlere falan girebilir; hem yuvalarindan cikmak uzere olan gozlerinizden hem de filmdeki hatunlarin yaratabilecegi kompleksten.

    edit: tamam o listeye izabel goulart veya alessandra ambrosio'u da ekleyebiliriz.
  • konu olarak seriden iyice ayrılan, cinselliğin çok ön planda olduğu bir film.

    -güzel değil mi?
    -güzel.

    otur defalarca izle, izlenir.

    -neden?
    -her yerde çok fazla çıplak vardır.

    konu artık genç bakirlerin hikayesi olmaktan çıkmıştır. ortamda ne bakir nede bakire kalmıştır. okulun inek diye tabir edilen elemanları bile mis gibi hatunlarla düşüp kalkmakta o fanteziden bu fanteziye koşmaktadırlar.
  • softcore - hardcore arasında gezinen 1-2 komik espri barındıran boş film. sinema için sansürlenseydi 5 bilemedin 10 dakikalık bir kısa film olurdu. ayrıca çılgın dersane filmi ile de benzerlik gösteren yanları vardır.
  • şimdi genel olarak söyleyebilirim ki american pie 1 ve 2 deki o sıcaklık bir daha yakalanamaz gibi görünüyor. tamamen cinsellik üzerine yapılmış.. tamam ap** 1 ve 2 de de espriler komple cinsellik üzerineydi.. lakin en azından bir konu vardı.. jim in milli olma çabası, finch in, stifler ın annesini bilardo masasında götürmesi, kevin ın vicky yi tatmin etme çabaları filan... her karakterin ayrı amacı, ayrı atraksiyonları vardı..

    --- izlemeyenler de okuyabilir spoiler ı ---
    şimdi beta house a bakıyorum, stifler ın soyunu devam ettiren eleman kendi halinde takılıyor. partiye yeni gelen elemanlar "allaaah cennete düştük" havasında, saçma salak, mantıksız bir ekibe dahil olma yarışması.. elemanlar sevişirken sucuk pişiriyor falan.. bir mübalağa bir mübalağa... karakterlerin her birinin ayrı ayrı amaçları olmadığı için ve dolayısıyla ortada bir konu olmadığı için hepimizin aşk konusunda loser olarak kabul ettiği "geek" kavramının boku çıkarılmış. kravatlı tipler bizim elemanlara kafa tutar düzeye gelmiş ve saçma salak bir yarışma yapmışlar. tıpkı çılgın dersane saçmalığındaki gibi. (evet itiraf ediyorum; onu da izledim...) (lanet olsun...)(ama valla internetten indirdim)(internetim de kotasız)(beş kuruş para çıkmadı yani cebimden)(biraz zaman kaybı oldu o kadar)(hihi)
    --- izlemeyenler de okuyabilir spoiler ı ---

    sonuç olarak ismi sayesinde işi götüren bir film.. ilk iki (hatta üç) filmdeki orjinal karakterlerle yeni bir versiyonunun çekilmesini 73 defa daha tercih ederim..

    iyi yanlarıyla, kötü yanlarıyla bir film değerlendirmesinin daha sonuna gelirken, filme 10 üzerinden 5.3 veriyor, olmamış diyoruz...

    olmamış...
hesabın var mı? giriş yap