• kadın + 20 = : money talks ya da baba özlemi ki ikisi bir anlamda aynı kapıyı alır. bu kapı zeki müren kapısı değildir, hayır...
    kadın + 10 = : bakmakla görmek arasındaki farkı bilen maymunun kendini izlediği aynasıdır, evet...
    kadın = adam: ütopya; ki sanki gerçektir...
    kadın - 5 : kızımız olacaktının babasının kız anasıyla yaşadığıdır. kızoğlankız doğurtur...
    kadın - 10 : adı konmamış ilişkilerin avantajlarından umutsuzluğa taşınan izler bunları dikizler...
    kadın - 20 : yaklaşık bir ana oğul ilişkisi, yooo hayır!!
  • (bkz: ask) *
  • 10dan fazlaysa "ulan ola ki" sorulara akla gelir.. binbir cesti senaryo yazilabilir. her iki tarafinda kendince cikarlari mutlaka vardir. hayrılı olsun.
  • her iki taraf da tatmin oluyosa sorun olmayacak ancak tek tarafli zevk mevzu bahis oldugunda cirkinlesen durum
  • önemsenmemesi gereken bir fark. aşkın yaşı yoktur
  • kadın = (erkek / 2) + 7 olmalıdır. evet.
  • yaşarken sorun yaşatmaz ama hep ilerisini düşündürür. ben 50 yaşına gelince o 40 yaşında olacak diye düşünür insan. her ne kadar yaşı küçük olan seni hep seveceğim ve hatta beni asla bırakma dese de bunun ileride sorun yaratma ihtimalini düşünür insan. hadi kişilere sorun yaşatmadı ya aileler diye düşünür kişi.

    genetik olarak yaşınızdan en az 5 yaş küçük göstermeniz bir avantaj gibi görünebilir gerçi. öte yandan kişi "evlenip boşanmış olman hiç önemli değil, aramızdaki 9 yaş fark da hiç önemli değil" sözleriyle bir ilişkiye girip 2 yıl sonunda bir bahaneyle terkedilmişse daha fazla düşünür.

    öte yandan ilginç ve gariptir. siz iş yetiştirmek için sabahlarken o ödev yapmak için sabahlar. siz sabah erkenden görüşmem var nasıl kalkacağım derken o sabah dersim var nasıl kalkacağım der.

    ama yine de güzeldir be .
  • duyguların samimiyeti söz konusu olduğunda aşka dair diğer kıstaslar gibi gereksiz ve saçmadır. derdimi anlatıcam şimdi ama ara coşabilirim kusura bakmayın artık. bu başlığa ne zaman denk geldim tam hatırlamıyorum, kenara atmışım öyle duruyor. aslına bakarsanız aşkla ilgili ahkam kesebilecek biri değilim. zaten anlatıcaklarımda temel olarak bu değil zaten. bana mantıksız gelen bir kaç şeyden bahsedicem. bahsediceklerim, aşka dair kendilerini kısıtlayıp, kurallar çizenlerle alakalı.

    bir insan aşk gibi bir konuda neden kendini kısıtlar ?

    aşk dediğimiz şey zaten beyini işlevsizleştiren, mantıklı düşünme yetisini sikip atan bir şey değil mi ? mantığı devre dışı bırakan bir duygu söz konusu iken buna nasıl kısıtlamalar getirilir ? başlığa uygun hareket ederek ilerleyelim. genel olarak bakıldığı zaman kızlarda olgun erkek kavramı söz konusu. nedir bu olgun erkek ? yaşını başını almış ilerlemiş, hayatı tanımış (kime göre neye göreyse artık) kişiler. bana saçma gelen bunun kural ve prensip haline getirilmesi. "ben kesinlikle kendimden küçük bir erkekle birlikte olmam" diyen bir kadın ve "ben kesinlikle kendimden büyük kadınla birlikte olmam" diyen erkekler için. bu kuralı nasıl uyguluyorsunuz onu merak ediyorum. kısaca bahsetmek istediğim şu; mesela kendinizden 2-3-4-5-6-7 yaş büyük/küçük biriyle tanıştınız. ve hoşlandınız. bu mümkün ? tabii, şimdi siz bu karşınızdaki kişi sadece ve sadece yaş olarak sizden küçük/büyük diye mi bu duyguyu içinizde öldürmeye çalışıyorsunuz ve vazgeçiyorsunuz ?

    çevrenizden alabileceğiniz tepkiden korkarak böyle bir ilişkiden korkuyorsanız yine suçlusu sizsiniz. insanların hayatı insanların kendisini bağlar, "yeaaa x'i gördün mü ? sevgilisi kendisinden y yaş büyük/küçük. ıyyyy" diye düşünen ve konuşan insanlardan rahatsız oluyorsan tekrar ediyorum "suçlusu sensin". işin içinde samimi duygular varsa aşktaki yaş farkı hiç bir sikim değildir dostum. hayatı oyun tadında yaşamanın pek manası yok. öldükten sonra tekrar canlanamıyorsunuz. fırsat varken, yaşanması gereken her şey yaşanmalı. girip bir bak (bkz: aşk) başlığına. kaç entry var, kaç farklı yorum yapılmış.

    kasma abicim kendini raad ol. o kuralların hiç çekici değil, aksine acayip itici duruyorsun çok yapmacık duruyorsun.

    unutmadan, 2 saatlik uykuyla durduğum için çok saçmalamışta olabilirim. şans.
  • yıllar geçtikçe kardeşler arasındaki yaş farkı gibi kapanır mı yoksa daha da açılır mı diye düşündüren fark
hesabın var mı? giriş yap