hesabın var mı? giriş yap

  • bana kokoreç'i uzun süreli olarak bıraktıran yer.

    bodrum-ankara yolunu giderken vedat milor'un resmini gördüğümüz an eşimle beraber gözümüzün parlaması, fren yapıp ilk sağa kırmamız ve mekana girmemiz ışık hızı tadında bir süreçti.

    burada kokoreç yedikten sonra ne profesör, ne pikolette, ne şampiyon ne de yol kenarı kömür kokoreççiler... bağlı kokoreç efsanevi bir lezzet ve yanında zafer gazozu ile güzel bir yol üstü lezzet durakları deneyimi yaşıyorsunuz.

    denizli'ye gelmeden tavas tabelasını gördünüz mü yolun sağına bakar olsun birisi, vedat milor'un resmi gördükten sonra ilk sağ, az geri yapın. 2013 itibariyle fiyatlar 7'ye 4. (yarım-çeyrek) az baharat çok lezzet formülünü bu kadar iyi uygulayan başka bir kokoreççi görmedim bu hayatta.

  • ınstagram'da yüz binlerce takipçisi olan z kuşağı tiplerinin sanki şarkıyı kendi söylüyormuşçasına üzerine videolar çektiği komedi durum.
    altında da yorumlarda kızlar ölüyor bitiyor.

    nasıl leş bir dönemden geçiyor türkiye, ben anlamadım.

    akım diyorlar ya... irin akıyor irin.

  • vatan haini değilseniz korkulacak bir şey yok deniyor da, kardeş, dünyanın hiçbir yerinde vatan haini kalıbı bu kadar muğlak olmamıştır. cb'ye hede hödö desek içeri alınacak kıvamdayız şuan.

    düşünsene ajan değislin, hain değilsin, terörist değilsin ama iktidara en ufak laf edersen vatan haini ilan edilebilirsin. kimse de edilemeyeceğinin garantisini veremez. o noktada değil mi iş? ben mi paranoyaklık yapıyorum?

  • aslında "askerde yaşanan yaran diyaloglar" başlığına yazılabilirdi aşağıdaki olay, ama yeni başlık açıp kirliliğe katkıda bulunmak istemedim.

    askerde kısa dönemlere türlü türlü iş verilmekteydi. hatta bazı arkadaşların yaşadığı rotasyon baş döndürmekteydi. takip edemiyorduk; bu kadar kısa dönem askeri ne yapacaklarına karar veremeyen komutanlar, bizimle adeta oyun oynamaktaydı. aramızda en talihsiz hukuk mezunu arkadaşı, adaletli davranır diye önce yemekhaneye yemek dağıtmaya, sonra nöbet yazmak için görevlendirdiler.

    hergün 70 kişinin nöbetini yazan arkadaş günlerini baskı altında geçirmekteydi; devamlı şunu bu saate yazma, bunu şunla yazma gibi türlü sorunla karşılaşıyordu. herkes şikayet ediyor; kimseye yaranamıyordu.

    artık kafası iyice karışan avukat, bir kişiyi aynı saatte iki nöbet yerine yazmıştır. bunu gören eleman hemen başçavuşa koşar.
    eleman: komutanım erdem hoca bana 2-4te iki yere nöbet yazmış.
    komutan: başlarım lan nöbetinize! bıktım nöbetizden de sizden de. o erdeme söyle seni sikip çoğaltsın her iki yere de git.

    eleman gelir erdem hocaya.. hepimiz oradayken şöyle bağırır:
    erdem hocaaa! erdem hocaaa! ahmet başçavuş dedi ki; beni sikip çoğaltacakmışsın.
    erdem hoca: ????
    bizler: ??? puhahahaha

  • twitter'de #vatanhainifbbasketbol etiketi gördüm, yorumlar mide bulandırıcı. real madrid, cska ve olympiakos oyuncuları milli takıma gitmediğinde bu saçma yorumlar elbet bitecektir. bunun bir de nba ayağı var. bazı nba oyuncuları yoğun maç trafiğinden dolayı dinlenmeyi tercih edip zaten gelmiyordu, fiba'nın bu gerzek hamlesiyle hiç gelemeyecekler.

    ismail şenol sezon öncesi obradovic ile yaptığı röportajda bu konudan bahsetmişti.

    ismail şenol: bir de basketbol dünyasında olanlarla ilgili bir mesaj istiyorum. milli takımlar konusunda fıba ve euroleague tartışması...

    obradovic: bu felaket. dürüst olmak gerekiyorsa, felaket. bu hikayenin nasıl biteceğini bilmiyorum ama hepimiz kasım ayında daha akıllı olacağız. neler olacağını göreceğiz. şimdi yeni bir teklif var. euroleague karar verecek. bunun hakkında çok konuşuyoruz. bana hep nerede durduğumu soruyorlar. ne olduğumu çok iyi biliyorum. kulübe bunu bildirdim. başka bir taraftan bakınca, kulüpte oynamak için sözleşme imzalamış oyuncularınız varsa, ilk görevleri takım idmanı ve maçında olmalarıdır. bu şekilde her şeyi açıkladığımı düşünüyorum.

    http://tr.beinsports.com/…-ama-bir-sey-hic-degismez

  • nurseli idiz'le aynı odada kaldık amatemde.

    çok kibar, çok hoşsohbet bir insan. şöyle bir diyalog geçmişti aramızda hiç unutmam;

    n.i: ben bir oturuşta bir büyük içiyorum.
    ben: bende de o kadar para olsa ben 2 büyük içerim aq.

    hey gidi günler.

  • bunu diyen doktor, öğretmen, akademisyen olsaydı bu başlık altına 1000 entry girilir haram edilirdi ama kabzımalsa sorun yok, onunki alınteri.