hesabın var mı? giriş yap

  • http://www.bbc.com/news/business-28882312

    norveç'te herkesi milyoner yapmaya yetecek kadar paranın tutulduğu fondur efendim.

    bir yanımız elbette arapların petrolleri bittikten sonra düştükleri açlığa fakirliğe üzülecek. ama öbür yanda petrolden kazandıkları paranın %96sını tutan, dubai gibi pislik merkezlerine harcamayan ülkeler var. medeniyetin gözünü seveyim.

  • atakan tam bir cehape zihniyetiyle büyümektedir. bol bol kitap okumakta ve başörtülü annesine saygısızlık yapmaktadır.

  • 12 senedir yaptığım eylem. aklımdan neler, yanımdan kimler geldi geçti. bir yol kaldı bir de ben kaldım geriye.

  • 1 saat içinde 3 farklı sağlık sorunu yaşayan yazar ortaya çıktığına göre ya çok fazla sağlık sorununa yol açan bir otel, ya da reklam yapan otel.

  • baya zengin new york'lu müteahhit, 30 yıl içinde çevresinde bir sürü kişi ya ölmüş ya da ortadan kaybolmuş. kendisi hep baş şüpheliymiş ama hiç bir şey kanıtlanamamış. gerçi 2003'te bir cinayeti kabul etmiş ve mazeret olarak asperger sendromunu ortaya koymuş ve itiraf karşılığında sadece 5 yıl hapisle kurtulmuş.

    en sonunda hbo bunun hayatının belgeselini çekmeye başlamış,the jinx. çekimler sırasında bu dallama üstündeki açık mikrofonla tuvalete gitmiş ve sesli sesli sıçarken kendi kendisiyle konuşmaya, hepsini ben öldürdüm demeye başlamış. kayıtlarda durumun fark edilmesi üzerine adamı tutuklamışlar.

    adam çok muhtemelen seri katil, normalde seri katilerin namı yürür ama bu dallama olabilecek en aptal şekilde yakalanmış. ha tabi abd'de nasıl işliyor bilmiyorum, acaba bu kayıt itiraf sayılır mı yoksa bu kayıt üzerine polis delil arama faliyetlerini güçledirir de maddi deliller mi ortaya çıkarır bilmiyorum.

    cinayetleri işlediği yerler: http://www.vanityfair.com/…-alleged-crime-locations

  • kendi vatandaşının cebine bu kadar düşman bir iktidar dünya insanlık tarihinde görülmemiş olabilir.