hesabın var mı? giriş yap

  • nba tarihinin en underrated oyuncularından biri olabilir bu adam.
    2003 yılında 51. sıra gibi çok altlardan draft edilmesine rağmen çok istikrarlı bir oyuncudur ve 17 sene nba'de oynamıştır.
    17 senelik nba kariyerinde attığı 2450 üçlükle nba tarihinin en fazla üçlük atan oyuncuları sıralamasında beşinci sıradadır.
    sıralamada asıl dikkat çeken şey ise ilk 50'deki herkesten daha yüksek isabet oranı yakalamasıdır. korver .429 üçlük isabet oranı yakalamışken tarihin en iyi şutörü olarak adlandırılan stephen curry'nin isabet oranı .428'dir.
    2009-2010 nba sezonunda utah jazz forması giyerken bir sezonda .536 gibi inanılmaz bir üçlük isabet oranı tutturarak nba rekoruna sahip olmuştur. diğer yandan 2014, 2015 ve 2017 yıllarında (yani stephen curry prime dönemini yaşarken) üçlük isabet oranında ligin zirvesinde yer almıştır.
    2007 yılında da ligde serbest atış yüzdesinde zirvede yer almıştır.
    kariyerinde 145 tane playoff maçına çıkmasına rağmen nba şampiyonluğu kazanamamıştır. bu kadar fazla maça çıkıp nba şampiyonluğunu alamama sıralamasında da dördüncüdür. (ilk 3: karl malone, john stockton ve sam perkins)
    hiç kaçırmadan attığı 49 serbest atış ile atlanta hawks rekoruna sahiptir.
    2016 yılında cleveland cavaliers şampiyon olduktan sonra takıma geldi ardından cavs şampiyonluk kazanamadı.
    2020 yılında milwaukee bucks'tan ayrıldı adamlar ertesi sene şampiyon olma başarısı gösterdi.

    bunca yıllık kariyerinde sadece bir kere all star olabilme başarısı göstermiştir (2015).

    maalesef zamanında yaşadığı diz ve bilek sorunları onun daha da iyi olmasına engel oldu. onun haricinde aslanlar gibi oyuncudur kyle korver. bana göre nba'de hakkı en çok yenen isimlerden bir tanesidir.

  • arge meselesinde en çok eleştiri getiren yazarlardan biri benim o nedenle birkaç cümle etme ihtiyacı duydum.

    şu kısımlar net anlaşılırsa bence ortadaki sorun çözülecek.

    1) bu araçlar üniversitelere devlet (halk) tarafından sağlanan fonla yapılıyor.
    2) bu araçlar üniversite öğrencilerine tecrübe kazandırmak amacıyla yapılıyor.

    konu bu kadar olduğunda bence hiçbir sorun yok. yapılıyor olmalarından, devlet tarafından destekleniyor olmalarından memnunum.

    ancak eğer bu araçlar haber sitelerinde bahsedildiği gibi üniversite tarafından "yerli elektrikli otomobilin öncüsü 'atakar'" olarak lanse ediliyorsa. bu araçların bir değer olduğu düşünülüyorsa orada duracaksın.

    ben sanmıyorum ki bu projeyi yöneten eğitimci bu araçları bir basamak olarak görsün. öğrencilerinin tecrübe edinmesi dışında bir beklentisi olsun.

    neden sanmıyorum çünkü elektrikli araç konusu artık yeni bir konu değil. paran varsa bugün çıkıp çarşıdan tesla model s'i alıp evine gelebiliyorsun. niyetin gelecekte elektrikli araba üretmekse profesyonel bir ekibe milyonlarca dolar kaynağı ve gerekli zamanı verirsin şu an yaşadığımız çağın teknolojisine uygun bir araç ortaya çıkarırsın.

    daha basit bir örnekle açıklamak gerekirse ampul satıştayken mum ile ortaya çıkıp buradan alır yürürüz demek neyse bu araçlar da odur.

    sen ne yaptın eleştirmek dışında diyen adamlara da şunu söyleyeyim. vergi verdim tüm bu projelerin desteklenmesi için daha ne yapayım. 17 18 anahtarı mı tutayım montaj sırasında.

    tekrar ediyorum bu proje öğrenci projesi olarak güzeldir, alkışlıyorum. umarım devlet bu tarz tecrübe arttırıcı projelere destek olmaya devam eder.

    öte yandan aynı proje türk elektrikli araçların öncüsü falan değildir. buradan teslaya varılmaz.

    üç kuruşa beş köfte olmaz
    dünyayla kapışacaksan yatırımını kaşıkla kepçeyle değil tankerle yapacaksın.

    yani burada bence asıl kabahat üniveristede yahut projede değil. o projeyi gerçek dışı abartarak bizim önümüze koyan medyada. aynı haberi "öğrencilerin başarılı çalışması" diye lanse etsen gurur duyar alkışlarız olur biter.

    öteki aptal yerine koymak oluyor herkesi.
    neyin öncüsü amk, adamlar yapmış bitirmiş satıyor.

  • bu memlekette bir ağacın belediyelerin elinden kurtulup 4112 yıl yaşayabilmesi için yürüyor olması lazım.
    yaşını hesaplayanlar sağına soluna iyice baksın.

  • ispanya'da faaliyet gösteren bask kökenli market zinciri. kendi bünyesinde ürettiği tıraş bıçağından meyveli yoğurda, günlük pedden dondurulmuş paellaya kadar her ürününde kaliteyi yakalamış, uygun fiyatlarıyla gönlümüze taht kurmuştur. ürün abmalajlarında ürünün adı ispanya'da kullanılan 4 farklı dilde de yazılıdır (ispanyolca, bask dili, katalanca, valencia dili).

    http://www.eroski.es/es