hesabın var mı? giriş yap

  • lan hepimizin annesi patates yemeği yapmıyor mu, hepimizin babası sabun azalınca içine azıcık su koymuyor mu? ne kadar bohem ne kadar ıssız adam olabilirsiniz ki?

  • metrobüste yangının büyümesini sağlayacak miktarda oksijen bulunmadığı için, muhtemelen kısa sürede sona erecek yangındır.

  • 9 yıl boyunca çalmış ama çalışmış. o yüzden çok üstüne düşmemişler sanırım, ya da kadın 9 yıldır yıllık izne çıkmamış zira bunun başka bir açıklaması olamaz.

  • kral katili güncesinin 3. ve son kitabı. yaklaşık 10 senedir çıkması bekleniyor ama hala tık yok.

    hani hamile kadınlar bir yandan çocuğun doğmasına sabırsızlanır ama diğer yandan da gebeliğin yarattığı o bağı ve duyguyu kaybetmek istemezler ya, işte ben de tam olarak böyle hissediyorum. hem aklıma geldikçe bir an önce çıksın istiyorum, hem de son kitap olacağı için okuyup bitirme ve ömür boyu kvothe'nin maceralarından mahrum kalma düşüncesinden aşırı geriliyorum.

    patrick rothfuss'a da kızamıyorum açıkçası, bence o da kvothe ile vedalaşmak ve bu efsaneyi sonlandırmayı kabullenemiyor.

    mükemmel hissettiğiniz, bir daha karşınıza çıkmayacağını, yerini hiçbir şeyin tutamayacağını ve bir gün biteceğini bildiğiniz aşkı yaşamak gibi doors of stone'u beklemek.

  • karşı apartmandan yarım saattir kesişilen rastalı kızın bildiğin aşk merdiveni çiçeği gömülmüş saksı çıkması. gecenin arsızlığına verip fazla pişmanlık duymamak gerekiyor.

  • be$ikta$'ta oynadıgı dönem bjk store'nin terbiyesiz satı$ elemanlarından biri televizyona cıkıp magazinel bir programda kimin forması en cok satılıyo, en cok kim ilgi görüyo $eklinde soruları cevaplarken muhabirin talihsiz ''peki hic sorulmayan bir oyuncu forması var mı'' sorusuna gevrek gevrek gülüp ali eren cevabını vermi$ti.
    evet bıyıkları yeni yeni terleyen ali cansun, sakal cıkmadıgı icin top sivilce bırakan ozan gibi isimlerin formalarını 3-5 akrabaları alırken ali eren forması o sezon hic satılmamı$tı.