hesabın var mı? giriş yap

  • okudum. çok uzun diyenlere özet geçiyorum. her rezalet gibi buraya yazacağım aklima gelmezdi diye başlıyor. pizzada böcek yok, kil yok, gramaj yerinde. soğuk hava bahane edilerek pizza geç gelmiş kurye ile tartışma çıkmış.laf sokmuş kurye. bedava yemek istiyorsan git cami var karşıda orda ye demiş.
    arkadaş sinir yapmış buraya yazmış.
    pek rezalet değil.

  • ilgisi olanlara, pbs'in bu video'sunu izlemelerini siddetle tavsiye ederim. ayna noronlarinin ogrenme, algi, empati, sosyalizasyon, duygusal algi ve adaptasyon uzerindeki etkisini, ve dahasi otizmi anlamak adina muhtesem bir ornek. hatta alintiyla, "mirror system is the most basic social system in human brain" (ayna noronlari sistemi, insan beynindeki en temel sosyal sistemi olusturur).

    http://www.pbs.org/…encenow/video/3204/w01-220.html

    edit:ayrica en buyuk hayranlarindan biri olarak, kirmizi gomlekli amcanin unlu noropsikolog vilayanur s ramachandran oldugunu belirtmeden gecemem, oh no gecemem.

  • amk gelirken 85 milyon türk halkına sorulmamış, sınır neden var? devlet neden var? riayet edilmemiş. ama gönderirken neden, niçin, nasıl diye soracaksınız. pardon da adamın içinden geçerler. sen yeter ki göndermekte kararlı ol.

  • ördek bara girer ve barmen'e:
    - ekmek var mı
    - yok
    - ekmek var mı
    - yok
    - ekmek var mı
    - yok
    - ekmek var mı
    - yok dedik ya
    - ekmek var mı
    - eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
    - çivi var mı
    - yok
    - ekmek var mı?

  • fantastik bir liste. domuz eti diye alınan sucuğun içinden kanatlı eti ve dana eti çıkıyor, normal dana eti diye aldığının içinden domuz eti.

  • 2000 tl maaşla 1356 ay vadeli araba alıp her deliğe onunla girmeye çalışan zırtapoz çomar beyaz yakalılar yüzündendir.