hesabın var mı? giriş yap

  • sozluk ile yaptigi anlasma geregi her gun itina ile ovulmesi gerekirken, gun itibariyle saat 10:00 olmasina karsin hala ovulmemis olan sarkici. hemen ovelim de tazminattan kurtulalim.

    mercury'nin tek rakibi, lennon'in tek varisi.

  • probleme sebep olmayacak harekettir. doktorluk unvan hekimlik meslektir. doktor olmak için hekim olmanız gerekmez.

  • gece 2'de sıcaktan uyandım. etraf karanlık, kimse uyanmasın diye ışığı açamıyorum, kör bir şekilde yolumu buluyorum. bu havasız karanlıkta ne yapacağım? seçenekler:

    1) 31
    2) netflix buffer yaparken kısa bir 31

    netflix açıldı, ama hızlı açıldı dikkat edersen, daha donumu indirmemiştim. hafif bir şeyler izleyip sızayım derken, yanlışlıkla daredevil'e tıkladım, hadi dedim bir bölümüne bakayım, bari eğlendirici bir şey olsa. 6 bölüm sonra ben hala kanepedeyim ve işe gitmeye hazırlanan hatuna bunca saattir kahvaltı bile hazırlayamadığım için utanıp salonda uyuyakalmış numarası yapıyorum. ancak o zaman farkediyorum saatlerdir işemeye bile kalkmadığımı ve patlamak üzere olduğumu.

    izlediğim en iyi marvel şeyi, filmler dahil. yalnız esas oğlanın ortağı olan karakterin olduğu sahneleri atlıyorum genelde, jar jar binks gibi bir şey, lüzumsuz ve söndürülmesi lazım.

    halen kanepedeyim sanırım, dövüş koreografilerini yattığım yerden yeniden canlandırıyorum. karşı koltuğu iyi dövdüm geçen bölüm, sezon finalinde cam sehpaya dalıcam. bu entry bir rüya mı? buffering...

  • adamlardır. en has adam onlardır. adamlığın kitabını yazmışlardır. adamlık kanlarında vardır. adam olarak doğmuşlardır. adam olarak öleceklerdir. bu arada çok adamlardır.

  • başlık: takım elbise giyip köy köy geziyorum beyler

    1. çöp kutusunun kenarına öyle umursamadan atılmış bir takım elbisenin beni nasıl bu kadar mühim bir kişi yaptığına hala inanamıyorum.

    köylere gidip sizin arazileri devlet büyük paralar verip satın alacak baraj yapacak yol yapacak sanayi bölgesi kuracak diyorum, siz o çıkarcı muhtarları bir görün bir saygı bir hürmet hemen beni kalabalıktan uzaklaştırıp devletin neredeki arazileri alacağına dair tüyo istemeler bana rüşvet teklif etmeler cebime para sıkıştırmalar filan
    en son gittiğim köyde meydanda kuzu filan çevirdiler 2 kol çalgı takımı tutmuşlar sabaha kadar gırla eğlence
    bir gün birileri anlayacak diye çok korkuyorum

  • sizin ben adaletinizi si.eyim!

    allah belanızı versin...

    lan geçtim artık malum kişiyi... milyar dolarlık israflarını; dünkü belediye başkanı bile artık hangi tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediyse 500 araçlık konvoylarla görüntü veriyor, golf sahalarından tarım kurtarıyor. sokaklar ultra lüks alman arabaları ile dolu, ki hepimiz en çok da o şerefsizler biliyor ki biz bu kadar zengin bir ülke değiliz, artık hırsızlık organize hale gelmiş tabana yayılmış, lan resmen hırsızlıkta sosyalist davranılmaya başlanmış... herkes bir yerden adilik peşinde ama bu adamı böyle yakalıyorsunuz...

    bu ülkenin yasalarını çıkaran milletvekilleri, bu ülkenin adalet sisteminin kilometre taşları hakimleri, savcıları, yüksek veya alçak! yargı organları... güvenlik güçleri kolluk kuvvetleri... lan bu adamı böyle kıskıvrak sakatlarcasına yakalayan bu düzene çanak tutan bu ülkenin sözde vatandaşları... sizin ben adaletinizi cibiliyetinizi sileyim! allah topunuzun yedi bin türlü belanızı versin!

    e mi?

  • - nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen
    - gelicem birazdan. 0'a basinca boşluk oluyodu hani?
    - a m a n b e
    - annegelmiyorumbenvazgeçtim.

  • dün #154367600 şöyle bir entry girmiştim. bu entry sonrası oturup chatgpt'i bir 75 soruluk bir biyoloji sınavına soktum.

    2020 kpss biyoloji öğretmenliği sınavında chatgpt 3.5 ve chatgpt 4 sürümlerini 75 soru üzerinden karşılaştırdım. 75 sorudan 12 tanesi fotoğraflı olduğu için bu sorulara cevap alamadım. geriye kalan 63 soruya cevap alabildim. chatgpt - 4, bu soruların 53'üne doğru, 10'una ise yanlış cevap verdi. 5. soruya ilk denememde boş bıraktı. tüm soruları bitirdikten sonra 5. soruyu tekrar sorduğumda ise yanlış bir cevap verdi. chatgpt - 3.5 sürümü, 63 sorudan 29'una doğru cevap verebildi ve 34 tanesine yanlış cevap verdi.

    veriler göz önüne alındığında chatgpt - 4'ün daha üstün olduğu açıkça görülüyor. ancak her iki model de yanlışlar yapabiliyor. eğer "chatgpt 4 ile sınavlara giriş yapılabilir mi?" diye sorarsanız, hiçbir şey kendi çalışmalarınızın yerini tutmaz. ancak chatgpt 4 ile sınavlara girerseniz, sizi yüzüstü bırakmayacağını ve sınavı geçme ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum. ancak bu durum bir risk içerir ve bu riski almak tamamen sizin hür iradenize kalmıştır.

    ben şahsen bir kişiye chatgpt'ye dayalı bir tavsiyede bulunmam, bu tamamen kişinin kendi tercihine bırakıyorum. benim şahsi fikrim sınavlarınızı kendiniz yapmanız. ben sadece chatgpt - 4'ün ne kadar başarılı, doğru cevaplar verdiğini kontrol etmek için onu böyle bir sınava soktum. ancak bir gerçek var ki, chatgpt 3.5 sürümü, yani ücretsiz sürüm, ilk çıktığı günlerde oldukça iyiydi. chatgpt 4 çıktıktan ve plus üyelik satışına başlandıktan sonra, 3.5 sürümünün performansı maalesef çok düştü. bu yüzden birisi bana "chatgpt'den çok saçma bir cevap aldım" dediğinde, ilk sorduğum soru genellikle "chatgpt 4'ten mi yoksa chatgpt 3.5'ten mi aldın?" oluyor çünkü aralarında ciddi bir fark var.

    ilerleyen günlerde chatgpt - 4 ile başka kpss sınavları da çözeceğim ve sonuçları chatgpt 4 de paylaşacağım.

    buraya eklediğim fotoğraflar hangi soruya hangi cevabı verdiğini göreceksiniz. fotoğrafda gördüğünüz üzere d: doğru - y: yanlış - b: boş anlamına gelmektedir.

    görsel
    görsel
    görsel

    2020 kpss öğretmenlik alan bilgisi biyoloji testi pdf.