hesabın var mı? giriş yap

  • gezenden, gezdiklerini paylasandan zarar gelmez. birakin anlatsin. onun bunun dedikodusunu yapacagina, birilerini cekistirecegine gezsin de anlatsin.
    siz de her skten rahatsiz olacaginiza cikin biraz temiz hava alin da rahatlayin, mesgaleler, hobiler bulun. boyle abuk subuk seyleri kafaniza takip, huzursuzlanmakla gecmez hayat. hayir sadece kendinize olsa zarariniz eyvallah, sizin gibi rahatsiz tipler geberseler umrumda degiller de, kiskancliklariniz, kara ruhlariniz yuzunden elinize firsat gectiginde zarar da veriyorsunuz dogru duzgun insanlara.

  • reza zarrab'ın tahliye olduğu gün olması manidardır. hırsızın yatak odasına kadar girdiği söylentiler dahilinde.

    ayrıca ev demişim ama bildiğin yalı.

  • almanya'nın güney bölgesinde bulunan en büyük eyaletidir. yüzölçümü bakımından tüm almanya'nın yüzde yirmilik bir bölümü bu eyalet sınırları içerisindedir. tüm avrupa'nın ve dünyanın en önemli turistik ve iş merkezlerinden biri olan münih şehri bu eyaletin başkentidir. ayrıca nürnberg ve ausburg gibi önemli şehirlerde bu eyaletin sınırları içerisinde bulunmaktadır. almanya'nın gelir düzeyi bakımından en zengin eyaleti olmakla beraber zaman zaman "bavyera'nın almanya'ya ait olmadığı ve tamamen farklı bir ülke olduğu" yaklaşımları yapılabilmektedir. gerçektende gerek sosyal gerekse ekonomik boyutlarda almanya'nın bir çok eyaletinden çok daha üstün bir durumdadır.

    ünlü alman şirketleri olan bmw, audi ve allianz bu eyalettedir.

    bavyera oktoberfest gibi dünyaca ünlü bir festivale eylül-ekim aylarında ev sahipliği yapar. biranın çok aşırı tüketildiği bu festivalde dünyanın çeşitli bölgelerinden yüzbinlerce turist bu eyalete gelerek büyük bir ekonomik canlılık yaratmaktadır.

    alplerin hemen üzerinde bulunan bavyera eyaletinde kış turizmi oldukça gelişmiştir. ve özellikle hafta sonları münih'ten bu kayak merkezlerine günübirlik seyahatler yapmak tren yolu ulaşımının çok ileri düzeylerde olduğu bu eyalette mümkün hale gelmiştir.

    bayern münih gibi futbolda çok tanınmış ve almanya'da ve avrupa'da birçok başarıya imza atmış olan futbol takımı bu eyalette bulunmaktadır ve adının başında bu eyaletin ismini taşır. ayrıca bu futbol takımına ait olan allianz arena futbol stadyumu ise gerçekten görülmeye değer bir mimarlık şaheseridir, nitekim özel teknolojiler kullanılarak inşa edilmilş bu stat, her maç öncesi futbol takımlarının rengine bürünerek geceye ayrı bir anlam katar.

  • 50 sayfalık başlığın 20 sayfası "piyon" yazanlarla dolu. "benim satranca bakışım farklı üstadım"

    ahaha sizin farklı olma arzunuza çakayım kasaba entelleri sizi..

  • sen almanya'da çalışıp çil çil avroları biriktir, tatile giderken pintilik edip mehtap family diye otel seç.

    çok da güzel iyi olmuş bence dediğim, rezalet olmayan olay.

  • anasınısatıym. var böyle bişey. başıma gelen durum. olay. olaylı durum.

    bugün eve gelir gelmez hiçbir şeye dokunmayıp salonumuzdaki saatin karşısına geçtim. çok sürmedi. yaklaşık 6:22 gibi saat aniden 10:00 oldu. yanlış anlaşılmasın pm olan 10. şimdilik elimde olayın sadece ses kaydı bulunmakta. çok acayip.

  • allah bu ülkenin belasini versin be , başka türlü böyle kahpelerden kurtulamayacağız. nasil bir coğrafyaymış bu arkadaş ? oluk oluk karaktersiz , şerefsiz hortluyor

  • babası,farmakoloji prof.u olan 4-5 yaşındaki çocuğa sormuştum :

    -baban ne iş yapıyor ?
    -farelerle oynuyor...