hesabın var mı? giriş yap

  • tam hali 24 mayıs 2021 izmir barosu tarafından süleyman soylu, mehmet ağar, sedat peker, tolga ağar ve erkan yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunması olacak.

    kaynak

  • 15 temmuz ile ilgili kabullenemedigim bircok sey olmasina ragmen suphem olmayan, laf ettirmeyecegim birkac olaydan birinin kahramani, en onde gelen kisi. vatani icin gozunu kirpmadan, dusunmeden olume gitmistir, gercek askerin nasil oldugunu gostermistir. darbecilere ulkeyi teslim edenlerden hicbirine bir sey olmazken canini veren guzel guluslu kahramandir.

  • güçlü birinin annesi vefat edince programını iptal edip, şehit olan 24 garibanı umursamayacak bir kişiliğe sahiptir.

    edit: gg sebebiyle sıfat seçimini sizler yapın dostlar.

  • parayı betona ve şatafata değil bilime ve üretime yatıran, gelecek nesilleri ve ülkenin geleceğini düşünen devletin işidir.

  • şimdi elimizdekilere bakalım:

    *olayın yaşandığı gün ross ve rachel'in ilişkiye başlama yıldönümüdür.
    *ross o akşamı rachel ile geçirmek istemektedir.
    *rachel ise işteki bir sorun sebebiyle çalışmak durumunda kalmıştır
    *ross bir piknik sepetiyle rachel'in ofisine gider. rachel ross'u ofisten kovar.
    *gece ross rachel'i evde beklemektedir. ross ofisten kovulduğu için özür beklerken rachel "benim işim çok önemli" diyerek kavga çıkartır ve ayrılmak istediğini söyler.
    *ross evden çıkıp, chandler ve joey'in yanına gider.
    *ross barışmak için rachel'ı telefon ile arar. ama evde o sırada rachel'a uzun zamandır asılmakta olan ve ross'un rachel'a bunu defalarca söylediği ve kavga etmelerine sebep olan mark vardır. ross mark'ın sesini duyunca rachel ile gerçekten ayrıldıklarına ve rachel'ın mark ile bir ilişki içinde olduğuna ikna olur.
    *ve o sırada kendisine asılmakta olan chloe ile yatar.

    ross'u ofisten kovan rachel, evde kavga çıkartan rachel, ross bu kavgaya ara verelim olarak anladığında "hayır ayrılalım diyorum" diye düzelten rachel, ross'un rachel'a asıldığı için kıskandığı ve kavga çıkardığı mark'ı eve alan rachel. olan böyle bir durumda ross nasıl haksız olabiliyor.

    ross %100 haklıdır.