hesabın var mı? giriş yap

  • yeni kurmayı düşündüğüm müzik grubunun adı. kadın vokal arıyoruz haldır haldır.

  • yılın fotoğrafı,
    tek karede durumu özetlemiş.
    bizden istenen bu,
    turistler tatil yapıp rahatlarken.
    biz ortada gözükmeyerek,hizmet ederek haddimizi bilmemiz lazım.

  • " türkiye'nin 90%'ı calgon kullanıyor " dedikleri halde, calgon'un 10% için verdiği mücadeleyi takdir ediyorum.

  • 2004 yılında yakalandığım kanseri yendim.

    bir aksam yemek yerken sofrada ağızdan ve burundan aniden kan gelmesiyle şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesine yatırılmam sonucu ile kanser teşhisi konulmuştu.

    yaklaşık 2 sene kadar hastanede yattım ara ara eve gönderdikleride oldu ama tedavi zamanlarım benim için çok zor geçmişti

    aradan zaman geçtikten sonra ayakda tedavi görmeye başladım ve ufak ufak atlattım :)

    ilaç aldığım zaman vucudum tedaviye yanıt vermıyordu ama o son seans herşeyi değiştirdi aksi halde olsaydı şuan aranızda olmucaktım.

    aradan tam 14 sene geçti.

    bir rica üzerine ekşisözlüğe konuyu taşıdım ,arkadaşımızın tedavi sürecindeki çekindiği fotoğrafları ve son halini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz

    arkadaşımızın instagram adresi için link

    donanım haberdeki konu
    link

  • çeşitli rastgele (random) frekansların üstüste eklenmesi ile oluşturulan gürültü. amplifikatörlerin ve başka sinyal algılayıcı cihazların testlerinde kullanılır. sinyalin taşıdığı güç miktarı içerdiği frekans bandında frekansa göre eşit dağılmıştır.
    diğer karşılığı "additive white gaussian noise" dur
    (bkz: pink noise)

  • bein sports'tan faks bekliyorum. bu yayıncıdan süper lig maçlarını izlemek 'korsan mı, değil mi?' diye. eğer faks evime ulaşır ve selcuksportshd'den maçları izlemek suç derlerse; selcuksportshd üyeliğimi sonlandırıp, bein sports'tan maçları takip edeceğim. faks önemli.

  • bilinen guclu antibakteriyel etkisinden ve rahatsiz etmeyen tadindan dolayi , hindistan cevizi yagi en cok tercih ve tavsiye edilen olmasina ragmen baska tur saglikli yaglarla da yapilabiliyor. hindistan cevizi yagiyla ust uste iki gun denedim, agzimda mukemmel bir ferahlik hissi biraktigi gibi, disleriniz uzerinde normalde fircaladiktan sonra bile hissedebileceginiz plaki, bundan sonra hissetmiyorsunuzdur.resmen dis hekiminde dislerinizi temizletmis gibi hissediyorsunuz.ayrica dis eti ile ilgili olan bir sorunuma da yardimci oldu bence cunku agrim gecti.duzenli kullanimla sagligimiza harika katkilari olacagina inandigim mucize sey.usenmeyin , yapin.

    not: 78 yasindaki komsum zeytin yagiyla denemis.o da cok memnun kalmis.