hesabın var mı? giriş yap

  • kesinlikle açık ara farkla (bkz: avukatlık). maalesef ülkemizde avukatlık yapacaksan okuduğun okulun, cv'nin, ortalamanın, yüksek lisansın hiçbir önemi yok. eğer esnaf mentalitesiyle iş yapıp, çevreniz de varsa para kazanırsınız. formül bu kadar basit.

  • mükemmel bir spiker eşliğinde izlenen maç. chedjou çalıma girdi topu kaybetti ama arkadan geldi chedjou topu kapmayı başardı ve chedjou'nun hatasını telafi etti. 2 chedjou ile oynuyor gs defansta

    edit: selçuk korneri kullanıyor diyor bir bakıyorsunuz korneği kullanan josue. adam sallıyor ya tutarsa diye. beyazlar selçuk, zenciler chedjou

  • sokağa indiğinizde sik gibi kalmaktır. lan milletin bir boktan haberi yok amk kemal kılıçdaroğlu gibi elimde belgeler var modunda dolaşıyorum.

    napcaz bee kamil?

  • ankaranın merkezinde bir liseye başlıyorum. ilkokul ve ortaokulun varoş çevresinden sonra burası bir garip. ne konuşmaları anlıyorum ne tarzı. ama yine de aram iyi milletle. ayakkabı muhabbeti açılıyor adidas diyor, çeyrek boğaz yarım boğaz muhabbetleri. adidaslara gözüm takılıyor. biri nike diyor altında hava torbası var diyor yuh diyorum. ama şaşkınlık had safhada. beden dersi için spor ayakkabı alınacak. ortaokulda bile spor dersine iskarpinle çıkardık. şimdi burada olmaz annem para veriyor ben anlamam sen git al diyor. ulus'un denizciler caddesinden samanpazarına doğru gidiyorum. ulan tezgahta adidas, giriyorum abi kaç para bu 7 lira 5 lira olur mu? olur olmaz derken 5 liraya alıyorum. nasıl seviniyorum ben de yarım boğaz laflarına gireceğim, bilekleri koruyor diyeceğim. ayağımı ileriye uzatarak. okula gidiyorum ayağımda gıcır gıcır adidas. bakıyorum ne laf eden var ne soran. yine başkasının bu kez tam boğazlı bir kırmızı adiadası konu oluyor. atlıyorum yarım boğazlı adidas iyidir diyerek ayağımı kaldırıyorum. bana bakıyorlar ama ayakkabıya bakmıyorlar bile. iyi de oğlum bu adidas değil ki? nasıl değil nasıl anlaşılıyor ki? adidas'ta 3 şerit olur diyorlar sendeki 2 şerit. beynimden vurulmuşa dönmüyorum tabi ki, sadece şaşkınım, hayranlıkla inceliyorum arkadaşlarımı vay be bu kadar bilgiyi nasıl akıllarında tutuyorlar diye.

  • einsteina "izafiyet teorisini kısaca nasıl anlatırsınız?" diye sorduklarında;

    "elinizi bir dakikalığına sıcak bir fırının içine sokun, sanki bir saatmiş gibi gelir. güzel bir kızla bir saat kadar zaman geçirin, bir dakikaymış gibi gelir. izafiyet budur." demiştir.

  • zaten kuran'da yazan şeyin niye deneyini yapıyorlar anlamıyorum. hükumetimiz bunların önüne geçşin pls.

  • (s=serseri,k=kız)bir arkadaştan alıntıdır:
    s-pardon bayan
    k-efendim?
    s-benimle çıkar mısınız?
    k-hayır!
    s-bravo,çok doğru bir karar,eğer evet deseydiniz yarrağı yemiştiniz.

  • whatsapp'ci: her boslukta telefonuna gomulen ve surekli mesajlasan tip.

    telefonda kavga eden tip: daha fazla aciklamaya gerek yok sanirim. her daim sinirli olabilen ozel genel her turlu konuda telde gergin anlar yasayan arkadaslar.

    egoist ay-tiii: cok isi varmis gibi takilan ama genelde dizi izleyen, millete bi bok biliyomus gibi yukaridan bakan takriben mudur yalakasidir. bu adama yapilabilecek bisi yoktur. evrene ya da darth vader'a havale edilmelidir.

    kuyu kazici egoist: pozisyonu iyi olsa dahi baskalarini hazmedemez. pozisyonu kotuyse les kargasi gibi birinin ayaginin kaymasini bekleyen (ya da kendisi bizzat planlar ve mobbing yapan) tiplerdir. genelde iyi uni mezunlari ya da kezbanlardir. her ikisi de olabilir fark etmez. cok dikkatli olunmali ve ters dusulmemelidir.

    hazimsiz kezbanlar: bunlar yukaridaki arkadasla ayni familyadandir. hem guzel hem basariliysaniz bu tiplerden mobbing yemeye hazir olun, buyuk bi savas sizi bekliyor. bunlarla basa cikmanin tek yolu yapay samimiyet yaratmaktir. lanet olsun ki oyledir, yoksa ne isinizi yaparlar ne de birlikte calisirlar. direkt kavga cikarabilir ve mudurunuzu manipule edebilirler. yilanlar ayyy tissssss

    isini sevmeyen tipler: azicik yogun olurlarsa size mesai saatlerinizi rezil eden, hem de birlikte is yapiyorsaniz sinirlerinize hakim olmaniz gereken tiplerdir. sakin ola ki ona isini sevmedigini bu yuzden motivasyonsuz oldugunu soylemeyin. bunlarin ne beyni vardir ne de islerini degistirmeye gotleri yer. oluruna birakin, yorumsuz kalin.

    cool tipler: bunlar genelde elflere benzer. sinirleri alinmis gibi inanilmaz bir poker face ile islerini tikirinda halleder ve mesai bitince giderler. bunlar dedikodu da yapmazlar ama dikkat edin pandora'nin kutusu gibi her an surpriz yasatabilirler.

  • arkadaş benim merak ettiğim youtube da bu videoyu nasıl arayıp buluyorsunuz. ne yazıyorsunuz da bu video çıkıyor.
    tanım: bulması güç video.