hesabın var mı? giriş yap

  • kendi havalimanından kalkan uçağı düşman zannedip vurmuş aq salakları. ww3 olacakmış da bunlar amerikayı yenecekmiş. abd bunları sikinde oynatır.

  • dün akşam fenerbahçeyi 3-2 yendiğimiz maçtan sonra pederimi aradım. telefonda kutlaşalım diye. sonunda şeytanın bacağını kırdık bıbıcığım dedim. ne bacak kırması, hamuğa goyduk bıraktık dedi kısık sesiyle. mario dedim. gomez dedi. siyah dedim. beyaz dedi. nartallo dedim. mrklea dedi. kısa süren bir seansla kemoterapi uyguladık birbirimize. sonra kapattık telefonları. oturduğum yerde 3-5 saniye sessiz bir şekilde dururken mutfaktan hanım bağırdı ;

    - yalnız iyi koyduk haa.

    limited edition : debe listesine 10.sıradan girmişiz. ilginiz için teşekkürler.

  • duygusal erkek konuşmaz da, küser de, kırılır da, hatta inanır mısınız yüzüne bile bakmaz.

    bunların aradığı ise dışarıda hanzo, it kopuk olacak, evde de söz dinleyecek bir eerrrkek. yalnız o erkeklerin hanzoluğu ileride kendilerine döndükleri zaman da, sosyal medyadan adalet aramaya başlıyorlar.

  • hic geri donmeyle falan ugrasilmamasi gereken olay. birakicaksin kendi haline, tumsekten son hiz gecicen, turbulansa bos vitesle giricen yerden tavana vursun gorsun hanfendi.

    oha bu neden silinmis lan.

  • efendim, robert augustus chasebrough karosen ticaretiyle ugrasan ve de iflasin esiginde brooklynli bir kimyagerdir. böyle bir haldeyken 1859 yilinda yeni umutlarla, beklentilerle petrol bulunmus pennsylvania'ya gider. nitekim orda petrol kuyusu açmis isçilerden ayaklarina yapisan ve kesiklerin, yaniklarin tedavisini de hizlandirdigi söylenen parafin benzeri bir maddenin varligini ögrenir. kavanozlar içinde bu maddeden brooklyn'e tasir, aylarca üzerinde çalisir, kendi bedeni üzerinde de deneyler yapar, ve nihayetinde "vazelin petrol jeli" adiyla 1870'te piyasaya verir ve çok kısa süre içinde büyük başarıya ulasir.
    vaseline adinin labaratuvarinda kullandigi karisinin vazolarindan (vase) ve o zaman ilaçlarin sonuna konmasi moda olan "line" ekinden olustugu varsayilir.
    ahsap mobilyalari korumaktan açik havada birakilan makinelerin, araba akülerinin paslanmasini önlemeye, dösemeye siçrayan boyalari çözmekten, deriyi parlatmaya, kayganlastirmaya kadar bir dizi fonksiyonu vardir vazelinin. tüm bunlarin disinda amazon yerlileri vazelini mutfak yagi olarak kullanip ekmeklerine sürerler, chasebrough da günde bir kasik vazelin yiyip uzun yasamasini ona borçlu oldugunu söylermis (1933'te 96 yasinda ölmüs). isteyen deneyebilir, vazelin yiyebilir, ekmegine katik yapabilir, ben sahsen yapmam.

  • birisi turizm ve otel yönetimi okulunun tiyatro kulübünü kurmuş, diğeri de tiyatro bölümünde turistmiş gibi duruyor.

  • ben 10 yaşındayken annem 30 yaşındaydı. o zamanlar ben annemi çooooook büyük çoook yaşlı ve her şeyi biliyor sanıyordum. hiç hata yapmamalı, her şeye gücü kudreti yetmeli çünkü o taaaaaam otuuz yaşındaydı. hatta çok yaşlanıyor sanırım ölecek diye de endişelenirdim. şimdi ben 30 yaşındayım ve bi bok bilmiyorum daha çok küçüğüm çok gencim...

    lise sıralarınızdan sivilcelerinizi patlatarak saldırmayın bu başlığa çok da büyük bir yaş değil, yazdıklarınız kabus gibi. ben de 20'li yaşlarda sözlükte yazardım ve 30'luk tipleri görünce, "30 yaşına gelmiş işi gücü yok hala burda geyik peşinde, ben 30 yaşında çok meşgul olacağım" derdim bak hala size laf yetiştiriyorum.

    grinin bile 50 tonu var gençler saçmalamayın daha çok genciz.