hesabın var mı? giriş yap

  • link

    --- spoiler ---

    kars’ta yıktırılan ‘insanlık anıtı’ için “ucube” diyen eski başbakan recep tayyip erdoğan, helkeltıraş mehmet aksoy’a hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin tl tazminata mahkum edildi.
    --- spoiler ---

    bu hukuk çıldırmış dostum.

    edit:başlık

  • prof. dr. zafer kurugöl;

    " covid aşıları sağlık ocaklarında hepatit b ve kızamık aşıları yerine yanlışlıkla karıştırılarak çocuklara yapıldı ve çok iyi sonuçlar alındı ve yakında bu sonuçları ünlü bir tıp dergisinde açıklayacağız."

    https://streamable.com/3jgtc1

    ünlü tıp dergisinde sonuçları yayımlamaktan bahsettiğine göre büyük bir çocuk kitlesi aşılanmış ve bu çocukların takibini bir şekilde yaptıklarına göre de bilinçli bir aşılama olmalı. bebekleri denek olarak kullanmışlar ve ebeyvnlerin bundan haberi yok.

    20 ocak 2021 'de attığı tivit:
    .......çocuk çalışması da ülkemizde, tarafımızdan, yakında başlayacak!

    https://mobile.twitter.com/…tus/1351809464303804416

    `****` prof. dr. kurugöl'den "bebeklere yanlışlıkla korona aşısı yapıldı" sözleriyle ilgili yeni açıklama: yalnızca bir vaka var
    yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiğim için özür dilerim. haber

    ntv'ye yeniden canlı yayına bağlanarak" tek bir vaka var " diyorsunuz, siz bu halkın akliyla dalga mı geçiyorsunuz? dünkü konuşmaniz yukarıda, ne diyorsunuz orada? küçük çocuklara covid aşısı yapıldı...
    varsayalım dediğiniz gibi tek bir vaka var , sormaz mı bu halk size bu aşının çocuklar üzerinde hiçbir yan etkisi olmadığı sonucuna tek bir bebek üzerinden mi karar verdiniz?

    *****sağlık bakanlığı: zafer kurugöl'ün iddiaları kabul edilemez, öğretim görevlisinin maksadını aşan açıklamaları üzerine soruşturma başlatılmiştır.

  • bir çok kez dunyanin en iyi birasi seçilmis trappist birasidir, guncel satis miktari iki kasaya ve plaka ve telefon bekleme sureside 60 gune cikmistir.

    (bkz: resneli geyik) adli kullanicinin bok atma girisimlerine cevap olarakta sunlari soylemek isterim; sint-sixtus rahipleri 1838 den itibaren bu birayi kendileri için yaparlar sonra ihtiyaclarini karsilamak icin gelen misafirlerinde begenmesiyle birlikte bu birayi satisa cikarirlar, ikinci dunya savasindan sonra bir bira fabrikasina biralarini yaptirmak için karar alirlar.
    1946'da sint bernardus ile 50 yilligina anlasirlar ve polonyali trappist uretim uzmani rahibi isin basina verirler, manastir ve fabrika arasi 15km ve bu rahip her gun gidip uretimin basinda yerini alir, 1992 de atp (authentic trappist product) sertifikasini almak için manastir ve fabrika anlasmazliga duser ve bir tantana yasanir, sertifika için en onemli sartlardan birisi uretimin manastirin çatisi altinda olmasidir.

    sint bernardus mayayi verdi vermedi, sint sixtus westmalle'dan ve sint bernardus sint sixtusten aliyor mayayi gibi soylemler coktur, ama rahipler tarifi 100% kaptirmamislardir, internetten iki bira kiyaslamalarini acip bakabilirsiniz cogu gurme 95-99% arasi benzetir iki birayi fakat westvleteren 12'ye top class, world class derler.

    kaynak, sint bernardusun kendi sitesi : https://www.sintbernardus.be/en/brewery/history

  • tam ismi legionella pneumophila olan bir akciğer hastalığı. bu hastalık genel olarak büyük binaların (hastane, otel vs.) su siteminde oluşan legionella bakterilerinden bulaşır. belirtileri halsizlik, baş ve kas ağrıları, nefes darlığı ve yüksek ateş dir. tedavisi antibiyotik ilaçlar ile yapılır. özellikle yoğun sigara kullananlar risk grubunda dır. tatil beldelerimizdeki bazı oteller bu hastalığa karşı korunmalı olduklarını özellikle belirtirler.

  • başlık: otobüsle memlekete gidiyorum.

    entry: otobüste wi-fi yokmuş ben de telefonu modem olarak açtım adına arabanın plakasını yazdım. millet sürekli muavine wi-fi şifresini soruyor adam delirecek az kaldı aq.

  • sıçmaya 50 tane zırhlı araçla giden devlet büyüklerinin, fakir asker çocuklarına reva gördüğü muamele.

    içine dolduruyorsun 70 tane askeri, bekle ki hedef tahtası olsunlar. arada bir, kek ve yarım bardak kola da dağıtıyor musunuz yüz fukaraları?

    10 yıl sonra gelen edit: artık o403'le değil kirpi, cobra, ejder yalçın vb ile taşınıyor olduğunu ümit ediyorum. lütfen otobüsle asker taşınmasın

  • benim de aralarında bulunduğum erkek grubu.

    âşık olduğum muhteşem varlık tamamen kendi isteği ve seçimiyle benim koynumda uyumayı seçiyorsa bundan daha ötesi zaten olamaz. onun o cennet kokusu, bebek mışıldamaları ve inlemeleri, teninin hissi, kalbinin atışı, boynunun altından doladığım koluma* ve elime verdiği uyku kokulu minik öpücükler, beline sardığım elimi okşaması, ayaklarını ayaklarıma sürtmesi, sıcacıklığı... bağrına alıp uyumak için daha nefis ne olabilir? hele bir de uykusuz bir gün geçirmişsem, sıcacık bir banyo ve ardından bu, aynen nasıl yattıysam öyle kalkarım ve çok da dingin, huzur dolu ve dinlenmiş olarak uyanırım.

  • oğlum dalga geçtiğimiz oyun büyük yeğenim diyen amcalar haklı galiba lan. anadolu irfanı dedikleri bu olsa gerek.

  • bazen canı çok acıtan eylemdir.

    yaklaşık 1 yıl önce kaybettiğimiz canım dedemden geriye kalan eşyalardan biri de cüzdanıydı. açıp baktığımızda içerisinde 55 yıllık hayat arkadaşı babaanemin, çocuklarının ve biz torunlarının fotoğraflarını gördük. hayatı boyunca kalbine sığdırdıklarını bir de cüzdanında taşımış benim aslan dedem. nurlar içinde yatsın.