hesabın var mı? giriş yap

  • kamil'in hapishaneye sürekli mükemmel bir otomobille gidip, hapishaneden dolmuşla eve döndüğü dizi. yazık lan koskoca emekli komiser... zaten adama rol vermiyorsunuz arada yalandan çıkıp "şimdi n'apıcaksın ezel?" diyor sonra bir iki direksiyon sallıyo... bari arabadan indirip durmayın adamcağızı.

  • savaş barbar kavimler ile doğu imparatorluğu arasında olur. imparatorluk açısından hazin bir sonucu vardır. başsız kalmışlar* ve de karadan batı ile bağlantıları kopmuştur.
    sen misin vizigotlarla uğraşan dedirtmiştir imparatorluğa.
    378 yılı doğu için acının yılı olmuştur.

  • insanlarla anlaşıp anlaşamayacağımı ortaya çıkaran testin değişken elemanı..
    şişe şekline gereken saygıyı göstermiyosa o insanla işim olmaz..

  • siri'ye alarmı kurmasını söyledim. hangi güne kurmamı istersin? diye sorunca önce hafif bir tedirgin oldum. bu sabah saat 08:00 kur dedim. sonra ismimle hitab ederek, ''alarmın bu sabah saat 08:00'e kurulmuştur.'' dedi. yusuf yusuf titrek sesle teşekkür ederim dedim, o da bana rica ederim, yardımcı olacağım başka bir şey var mı? dedi. yok sağol dedim, o da bana iyi geceler dedi.

    bu saate kadar korkudan uyuyamadım amk, alarmı iptal ettim siri'yi de kapattım.

  • özel bankacılık şubeleri levent,suadiye,nişantaşı gibi üst gelir grubunun yoğun yaşadığı semtlerdeki şubelerin üst katlarında sokaktan sağdan soldan görünmeyecek şekilde tasarlanmış, özel ışıklandırmalı, tam teçhizatlı toplantı salonu olan, deri koltuklu, atraksiyonlu mekanlardır. içeri girince öyle bankonun gerisinde öfff pöff ederek oturan, "ahmet bey havaleniz geldi" diye bağırarak üç kuruş mal varlığınız hakkında fütürsuzca ipuçları veren, yeri gelince müşteriye çemkiren personel asla göremezsiniz. hatta personel göremezsiniz çünkü zengin bir müşteri olarak yağlı kıçınızı kaldırıp bankaya gitmeye tenezzül ettiyseniz müşteri hizmet yetkilisi sizi kapılarda karşılayacak, özel toplantı salonuna buyur edecek, ikrama boğacak ve o arada görünmeyen bazı insancıklar sizin işlemlerinizi başka bir bölümde halledecektir.

    bu izzet ikramın yolu da türkiye'de özel bankacılık nedir pek anlamamış kafası karışık bankalar nezdinde minimum 500.000 yetale lik bir hesap açtırmak ve bunu bir süre aktif tutmaktan geçer.

    türkiye'de özel bankacılık konusunda önde gelen bir kaç banka için;

    (bkz: akbank)
    (bkz: iş bankası)
    (bkz: garanti bankası)
    (bkz: hsbc)

  • eğer devlet bu talebi kabul ederse yani ateistlere 72 tl vereceğini açıklarsa türkiye'de ateist sayısında patlama olur. 72 tl için millet zina yaparken alkol alıp bir yandan allaha şirk koşar.

    çünkü dini imanı para bu milletin.

  • şimdi anladınız mı istiklal'deki bomba niye patladı dediğim gelişme.

    türkiye an itibariyle seçim atmosferine girmiştir.

    şüphesiz ki milletimiz tüm kanla siyaset yapmak isteyen kanıbozuklara, terörden beslenenlere, naylon milliyetçilere, fetö artıklarına, bölücülere, fundamentalistlere ve bu vatanın aleyhine iş yapan diğer tüm üç-beş harfli örgütlenmelere gereken dersi sandıkta verecektir.