hesabın var mı? giriş yap

  • dolmusu sıkıstıran mercedesteki adam: sen benim kim oldugumu biliyor musun?
    sinirlenen dolmus soforu: sen bu hat kac para biliyor musun? seni satın alırım, karını da sana kuma yaparım.
    olaya polis mudahalesi gerekmistir.

  • "insan artık yeni insanlar tanımaktan ve kendini onlara tanıtmaktan yorulduğunu hissettiği zaman yalnızlığı sevmeye başlıyor"

  • en beğenilen entry'nin aksine vıcık vıcık gösteriş amaçlı yapılan instagram paylaşımlarından anlıyorum. evinde mutlu, ilişkiside huzurlu olan insan önemsemez bunları. insanların ne düşündüğünü. aksine evinde mutsuz insan bunu saklamak için ekstra bir mutlu görünme çabasına girer çevresine karşı.

    geçenlerde yine denk geldim böyle birine. aşırı fotoğraf paylaşırdı eşiyle. şöyle seviyorum, böyle mutluyum, #aşk #sevgili #ömrüm bilmem ne.. boşanmışlar. e dedim çok iyiydiniz? "öyle mi görünüyordu?"dedi. evet dedim hep instagram'da paylaşım aşkım canım vs?" iyi saklamışım demek ki"dedi. "15 yıldır mutsuzdum ben, darp raporum bile var, eve ben bakıyordum, sokaklardan topluyordum sarhoşken her gece"

    anlatabiliyor muyum gençler? kimse o kadar aşık, o kadar mutlu olmuyor bir süre sonra ilişkisinde.

    aşk gösterişi sevmez. ihtiyaç da duymaz buna eğer gerçekse.

  • lan aklıma aziz yıldırım geldi gece gece.

    'göreceksiniz uefa çatırdayacak' diyordu.

    aziz başkan sana zamanında az sövmedim ama çok değişik bir adamdın he :)

  • kız değil erkektir haber kaynaklarında sorumsuzca 2 adı açıkça belirtilip soyadı kısaltılmaktadır. saçları ve tırnakları bakımsızlıktan uzamıştır. teyzesi olacak kamuran isimli bir psikopat tarafından çöp evin kilitli bir odasına hapsedilmiştir. yaşadıklarının amerikan true crime hikayelerinden farkı yoktur.

    edit:başlık düzeltilmiş kız ibaresi çocuk ile değiştirilmiştir.

  • manyak counter haritası olur buradan. gece halinden ama. böyle sarı ışıklar, karanlık biten yollar. uzaklardan gelen bağırma ağlama sesleri. bilemedim. yaksak mı acaba burayı.

  • geçen akşam avea prime'a geçmeye çalıştım. zaten faturalı avea müşterisi olduğum için 69 tl'lik paket seçmem gerekiyormuş. sonra baktım avea'da daha düşük internet kotası ile 59 tl'lik bir paket var. ona geçmeye çalıştım, olmadı.

    sonra internette avea, turkcell, vs. uğraşırken donanımhaber forumuna denk geldim. çok basit bir taktik öneriyordu. ara avea'yı, faturasız hatta geçmek istiyorum, de; gör sonucunu, diyordu.

    aradım ertesi sabah. mevcut paketim pahalı geliyor, yetmiyor, faturasız yap beni dedim. anında %50 indirim teklif ettiler. aylardır meğer boşuna ödüyormuşum o parayı. sonra ben yetmiyor bu internet vs. dedim. tak iki katına çıkarttı interneti. çok para dedim, tak %15 indirim yaptı yıl sonuna kadar.

    durduk yere daha ucuza, daha çok internet kotasıyla ve avea prime avantajıyla paket değişikliği yaptım.

    tüm sebebi de bu ölücü arkadaşlardır. ne diyim, çok yaşasınlar!

  • kendisi gibi evlatlar yetistirmesini diledigim bir abinin eylemi. bu abi gibi iyi yurekli insanlar cogaldikca dunya daha guzel bir yer olacak.

  • "bu sefer olmadı zaytung, üff :((" tipi yorumları içim kaldırmıyor artık. abi her espri size komik gelecek diye yapılmıyor, hatta bazıları sinir bozucu da olabilir. bazısı kırıcı olabilir. mizah herkesi güldürecek; ama kimseyi rahatsız etmeyecek bir şey değil.

    içim şişti, yaşlı dedeler gibi yorum yapmayın artık.