hesabın var mı? giriş yap

  • işte o arkamızı döndüğümüz avrupa birliğinde böyle olayların yaşanmaması için çeşitli standartlar, bu standartları takip ve kontrol eden, rüşvet almayan çeşitli birimler, ve bu olaylar karşısında hatasını kabul eden yöneticiler vardır. önümüzü döndüğümüz birliklerde, örnek aldığımız arap ülkelerinde ise insan canının önemi yoktur. çünkü kaderdir, fıtrattır.

  • az önce twitter'da haber report tarafından haberleri yapılan oluşum deterjan pazarı. iddialara göre kendileri bir toz satıyor, bu tozun yoğrulup sabun haline getirildikten bir süre sonra 3 katı fiyatına geri alacaklarını söylüyorlarmış. birçok mağdur olduğunu söylüyorlar şikayetvar.com'da firmaya dair birçok şikayet de bulunuyor ama devlet buna bir müdahalede bulunmuyor gerçekten garip. bakalım önümüzdeki süreçte neler olacak.

    firma reklamını birçok internet fenomenlerine, haber kaynağının iddiasına göre trt'de bile yaptırıyormuş.

    şikayet var'daki şikayetler
    kaynak

    edit: bir suserin olacakları önceden görerek yazdıkları #134381693

  • "açıklamada fotoğrafın kendisine ait olduğunu belirtmemiş" diyor bazıları, ya afedersiniz siz instagramınıza bir fotoğraf koyduğunuzda kendinize ait olduğunu belirtiyor musunuz? yapıyorsanız allah aşkına bana linkleri verin, instagram kullanmıyorum ama sizi takip edip gülmek için açacağım. bal gibi kendisi zannedilsin diye koymuş işte.

  • kate moss'un rezil ettiği fırsatçılardır. bizim sonradan görme zenginlerin pek umrunda olmayabilir ama yabancı insanlar paranın ne kadar zor kazanıldığının farkındalar. o yüzden kişi kate moss bile olsa böyle uçuk bir rakam görünce itiraz eder tabi. çok iyi yapmış tebrik ediyorum.