hesabın var mı? giriş yap

  • yaşım daha küçükken behlul ve bihter arasındaki tutkuyu,heyecanı,toksikliği,abartılı cümleleri, kavgaları aşk zannederdim.büyüdüm ve bir kez daha izledim.gerçek aşkın peyker ve nihat arasındaki uyum, yormayan tutku,arkadaşlık, ne olursa olsun birbirinin arkasında durma,saygı olduğunu anladım.
    edit:ilk defa bir entrym debeye girdi...

  • bence 1. sıradan zion willimson seçilir. şutu olan ve içerden dışardan oynayan acayip güçlü bir eleman. olağan dışı bir sakatlık yaşamaz ise ilk çaylak yılında 20 sayı ortalamasını rahat tutturur. ilk sene nba'de zach randolph etkisi yaratır. sonraki seneler için ise dış şutunu ne kadar iyi yapacağına göre karar verebiliriz.

    2. sıra rj. barrett : ayakları çok hızlı ve atletik. oyun zekası da çok iyi. size olarak çok ince duruyor ama şutu iyi. nba'de biraz güçlenir ise lige çok iyi bir skorer katılmış olur.

    3. sıra manute bol's : çok ince ama çok uzun bir oyuncu. dış şut tehlikesi de mevcut. yalnız çok zayıf ve ince olması sanki ağır bir sakatlık yaşama ihtimalini artırıyor. şu anda 3. sırada ama bence daha alt sıralarda seçilebilir. üst sıralar için çok lüks duruyor.

    4. sıra rui hachimura : japon asıllı siyahi oyuncu. direk bunu görünce naomi osaka aklıma geliyor. atletik ve hızlı bir oyuncu. bana göre şu anki hali ile 9-10 gibi sıralarda seçilir. izlediğim kadarı ile 4. sıra için ultra lüks. ancak içinden bir giannis antentekoumpo çıkmayacağının bir garantisi yok.

    5. sıra cameron reddish : bana göre draftın yıldızlarından biri olacak. yaşına göre hem oyunu olgun hem de gerçekten iyi bir skorer. ilk 3'den seçilir ise şaşırmayacağım.

    6. sıra nassir little : sıralama olarak bence daha aşağıdan seçilir. ancak kötü bir oyuncu olmayacak. sadece takımı tek başına sırtlamaz ama iyi bir takımda eksik olan her yeri tamamlar. sırtı dönük oyunu var ve mücadeleyi seviyor.

  • "sakaryada bütün taksiciler beni tanır" diyor videoda
    şehirdeki bütün taksicilerin tanıyacağı nasıl bir hayat tarzı var acaba

  • eski bir akbank çalışanı olarak şunu rahatlıkla söylüyorum. gün gelir bu corona olayı biter, evde çalışanların hedefleri tutmadıgı (!) için işten çıkarılır.

    bu arada reklamda görüşülen kişiler muhtemelen premium müşteri. yoksa ailesi hakkında o kadar detay bilemezler muhabbeti de uzatmazlar.

  • susayım diyorum da olmuyor.
    cenk erdem ikilisini yutubır sanan ergenler peydahlandı son dönemde dayanamayacağım iki laf edeceğim. yahu adamlar bu ülkede geyik muhabbeti kavramının mucidi, imalatçısı ve distribütörü. siz suya bu derken bu adamlar asrın geyiğini profesyonel mecralarda yapıyorlardı.

    utanmıyorsunuz da anasını satayım. komik bulursun bulmazsın ona karışmam da adamların kim olduğunu neler yaptığını bir araştır anla ondan sonra bok at. vallahi yaşlandım artık kuşak çatışması yaşıyorum sözlükçülerle.

    bok gibi lan yeni neslin mizah anlayışı.
    üstelik tembeller de
    sokayım sizin gibi yeni nesle.

    kalt ekibi dışında beni sarsan birileri de çıkmadı son 10 yılda türkiye'den mizah anlamında. onlar da olmasa dükkanı toptan kapatıp gideceğiz.

  • bundan daha büyük bir hikaye biliyorum aynı böyle.

    esas oğlanın marmara iibf diploması var ama üniden bir tane fotoğrafı bir tane arkadaşı yok ama neler neler başarmış herkes de inanmış.

    süper hikaye