hesabın var mı? giriş yap

  • kimilerinin simit, bizim ise zıldır zımba dediğimiz oyun. oyun dedigime bakmayın, derbi macinda yanlis takımın tribününe girdiginizi farzedin, ne demek istediğimi anlarsınız.

  • yemekhane olmaz, ofislerde illa bir mutfak olur ve o mutfak sebebiyle her gun 12-2 arasi agir yemek kokularina maruz kalirsiniz.

    dogumgunu, veda partileri herkes icin olur ama bunlar dunyanin en acinasi partileridir. herkes isinden biraz da olsa kacmak ve pasta yemek icin partinin yapildigi o toplanti odasina dolusur ama kimi zaman parti kimin icin yapilir farkinda bile olmazsiniz. mumlar uflenirken iki el cirpilir, sonra dogumgunu sahibi bir iki sey soyler, pastasini yiyen odadaki patrona isine bagli imaji vermek icin cekip gider, 15 dakikada hersey olup biter.

    bey/hanim olayi olmadigi icin patronunuza ilk ismiyle hitap etmek ilk baslarda acayip tuhaf gelse de alisirsiniz. koskoca sirketlerin ceo'suna 'hello jason' diye baslayan e-mailler atmak siradan gelir.

    elbette istisnalar olsa da herkes islerine cidden cok bagli ve disiplinlidir, mesai 9'da basliyorsa herkes isine 9'da baslar, ay dur kahvaltimi yapayim oh cayci teyze de geldi olayi yoktur.

  • içine koyduğu peyniri biliyordur ne güzel. bi de, sırf tabakta geldiği için bir tosta 20 lira vermiyordur.

  • 24 bardak çayın 228 lira tutması dışında ciddi bi problem göremediğim hesap. kim içti lan o kadar çayı ?

  • iddia ediyorum pastırma makinesi bu kadar ince kesemez.
    cimrilik, adam kazıklama, üç kuruşluk malı 33 kuruşa iteleme, aç gözlülük ve nicesi neler yaptırıyor insanlara.

    yurdumun standart esnafı işte.

  • mesaiye kalınca yemek söylersin
    kendi cebinden çıksa 40a pizza mi yersin
    gariban kuryeye bahşiş vermezsin
    küçük hesap adamisin #beyazyakalı

    ldapim kirlendi, bilgisayarım dondu
    all day training son anda iptal oldu
    sistemler çöktü ıt el koydu
    hadi bugün de yırttın #beyazyakalı

    çok fazla isim var, uğraşmam bu taleple
    o kadar acılse müdürü ccle
    meeting filan cekemem simdi, dismissle
    tribini sksinler #beyazyakalı

    meltem

  • o değil de, bu underground rap'teki "mücadeleye devam" kafasındaki mücadele nedir? mesela killa hakan ne için mücadele vermektedir? çeşitli hakların kazanılması mı? daha iyi yaşam koşulları mı? birileri bunu ezmek istiyor da o mu izin vermiyor? asgari ücretle yaşam mücadelesini mi kastediyor? o da anlaşılmıyor. neyin mücadelesini verdikleri, neye sinirli oldukları anlaşılmayan bir underground çöpü daha. neye delirdiniz belli değil. demet akalın daha anlaşılır. en azından ibrahim kutluay mevzusuna çok bozulmuştu, belliydi kime laf soktuğu. bunların neyi patiledikleri de anlaşılmıyor.

  • s500 henüz satışa çıkmadığı için olabilir. 2 sene daha bekleyip s600 almak da mantıklı olabilir. tabi bunlar mcdonald's menüsü ya 1 lira farkla büyük boy seçim yapabiliyoruz...