hesabın var mı? giriş yap

  • türkiye'de hiç gözlemlenemez. neden? çünkü salçayla, bulgurla, makarnayla beslenen fakir bir ülkeyiz biz. az çorbaya yarım ekmek bandıran milletiz. elin amerikalısı koyuyor tabağına bacağım kadar eti, pilavsız ekmeksiz indiriyor mideye. adam söylüyor pizzasını, masa kadar pizza getiriyorlar, oturuyor altı tane birayı katık edip yiyiyor bir başına, sonra gidiyor sıçıyor affedersin, her taraf buhar her taraf duman, metan haliyle. ben salça ekmekle doyuruyorum karnımı, ekmek bağırsağa bile varmadan atomlarına ayrılıyor midemde, salça ekmekle nasıl buhar çıkartsın bu millet rögar kapağından. demem o ki, o buhar bir milletin refahının göstergesidir.

  • özgür özel'in o lafını tekrar edelim; "senin silah arkadaşların sana hakkını helal etmeyerek öldüler. sen silah arkadaşlarının bedduasını alan adamsın."

    hulusi akar denen adamın bu cümleleri kurmadığını ve bizim iftira attığımızı söyleyenlere kanıt videosu. hulusi akar konuşması.

    ben bu adamın kripto olduğu konusuna kalıbımı basarım kalıbımı. yazıklar olsun sana be!

    sırf bu olayların olması ve ekrem imamoğlu'nun istanbul buluşmasına gölge düşmesi için bu garip 4 askerimizin şehit edildiğini düşünüyorum. unutmayın bunlar "gerekirse suriye'ye dört adam gönderir türkiye'ye sekiz füze attırırım" diyen adamlar.

  • "virgülden sonra ‘that’ gelmez gibi formüller uygulanıyordu. bu adaylar arasında adaletsizliğe neden oluyordu” dedi."

    iyi de bunu bilen adam bilmeyenden daha avantajlı olmalı zaten. bilmeyene adaletsizlik oluyor demek de ne demek? sınavın amacı bilenle bilmeyeni ayırmak değil mi zaten?

  • ruyamda gordum bugun. muhendisligini yaptigim bir jetin yaninda yapimini yapiyor, bitiriyordum. parlak bir kirmiziydi. inanilmaz guzeldi. kendi ruhu vardi sanki. oyle ki ilk calistirilinca platformdan firladi dustu, cizik yoktu. bir tek ben o kadar ihtimam gosteriyordum. vites ve gas bir sekilde takili oldugundan gitmeye basladi.
    iste hayatimin ideali oldu bu andan sonra. hep aklimda olan bir tanesini yeniden uretmeyi kafaya koydum. ilk gordugum arabadir e-type. ilk elimde tuttugumdur. nasil mi? bana o model araba hediyelerden biri olarak gelmisti 3-4 yasimda. o tel jantlarina hayrandim. kirmizi rengine de. aklimda olup da uretmek istedigim arabadir kisaca.

  • çok fena girişeceğim bazılarına... yemin olsun... arkadaş nedir bu histerik şovlar. kör göze parmağım misali kendini merkeze koymalar. vallaha bunalttınız lan. alıcam hepinizi doldurucam kamyonun kasasına, bırakıcam romen sınırına... alttan bol ego pompalamalı, "ekşi sözlüğün en gereksiz yazarı benim" gibi gereksiz ironili bi dolu entry. canlı yayında arkadan kameraya el sallayan adam gibi. öyle izansız öyle densiz. tipler de hep aynı ha...

    tamam lan en feminist, en demokrat, en ince fikirli, en esprili sensin. biri sana bir şey diyemez. derse kankalarını toplar berbat esprilerinizle eleştiren adamı darlarsınız. en uç fikirlere temelsiz sahip çıkıp "gördün mü ne kadar da hoşgörülü" dedirtmek için tüm sözlüğü peşinize takarsınız. yılmaz morgül gibi; evet öyleyim öyleyim... hepiniz sözlükte kompleksli birer canavara dönüşürsünüz. noluyo lan. ne bu ukalalık, ne bu prenses havaları...

    yetti ulan zulmünüz. ama sizi kız nicki başlıklarında görülen şirinlik kumkumasına vesile olan erkekler şımarttı. onlara ver edecem zümsüğü. idneler... yeter ulan...

  • 28 ekimde aldığım değirmen 1010 tl'den 1550 tl'ye çıktı.
    18 kasımda aldığım giyim ürünü 85 tl'den 100 tl'ye çıktı, 3 gün sonra.

    daha da komiği... delonghi dedica espresso makinesi 2016 yılında yeni çıkmıştı. beğenmemiştim. 430 tl'ydi. 2019 kasımında 1450 tl'ye aldım kendisini. bu gün 3500 tl. bozulursa ne yaparım diye düşünüp, kendisine 1 metreden daha fazla yaklaşılmasını yasakladım.

    2018'de 2643 tl'ye aldığım sony a6000, üzerine 10 tane model çıkmasına rağmen 7000-8000 tl civarına satılıyor.