hesabın var mı? giriş yap

  • italyan yoksul bir aileden gelen guccio gucci nin 1921 yılında floransada kurdugu firma. büyükbaba gucci ingiltere' ye gittiği sırada kadınlar için daha kaliteli çantalar yapması gerektiği fikrine ulaşır. ülkesine dönüp deri çantalar, bavullar üretmeye başlar, olaylar gelişir multimilyoner olurlar.
    multimilyoner olurlar ama asla mutlu olamazlar! gucci, üç kuşak boyunca aile bireyleri tarafından yönetilir ancak sürekli birbirleri ile uğraşan bu aile, bir türlü iki yakasını bir araya getiremez. baba-ogul, kuzen -kuzen karı-koca didişmeleri sürekli şirketi zor durumlarda bırakır. nihayetinde maurizio gucci herkesi alt ederek şirketi ele geçirir.ele geçirir ama bir süre sonra yine zor günler tekrar geri gelcektir. en sonunda şirketi fransızlara satar ve inzivaya çekilir. bu sırada ise karısı tarafından kiralık katil tutularak öldürülür. karısı patrizia halen hapistedir.
    bu gün ise gucci bünyesinde gucci soy ismini taşıyan kimse çalışmamaktadır.

  • müş. siyah ekran çıktı efendim
    ben. yazın kullanıcı adınızı
    müş. yazdım
    ben parolanızı da girin
    müş taman
    ben. garip karekterler akmaya başladığında klavyeden f7 ye basın
    müş. elimle mi?
    ben. eee siz bilirsiniz

  • yapılan iş e-mail şifresi kırmak değildir, son derece organize bir şekilde kredi kartı bilgilerini çalıp, suç örgütlerine satmak çok ciddi bir suçtur. üç aşağı beş yukarı, hak ettiği cezayı almış dolandırıcıdır.

  • engelle engelle bitmeyen numaralardır.

    tamam hayır işi yapıyorsunuz anlıyoruz. internetsiz ev kalmasın diye çalışıyorsunuz ama yetmez mi? her gün arıyorlar. birisini engelliyorsun öteki numara arıyor.

    bir bitmediler.

  • mazot şu an 3.73. 2500 lira ile 670 litre yakıt alınabiliyor. 670 lire yakıt ile 13000km yol gidiliyor şehir içinde. şehir içinde ortalama 50km kız ile araç kullanılsa 268 saatte bu mesafe kat edilebilir. yani ayın 30 günü araba kullanılsa, günde 9 saat direksiyon sallamak gerekir.

    sonuç: abla taksi şoförü.

  • insanlar dertleriyle başetmek için "kader" diyebilirler, "alın yazısı" diyebilirler, "fıtrat" diyebilirler.

    devlet bunları diyemez. tüm sorumluluğu görünmeyen bir varlığa yıkmak için onca yetkiye ve paraya gerek yok zaten. devletin lugatında çözüm, yardım, sorumluluk, önlem, adalet olur, kader veya fıtrat olmaz.

  • o kadından ziyade kafasında kurguladığı kadına hayran kaldığı için ve elde edince hayalleri ile muhtemelen örtüşmeyeceği için bir süre sonra bıkacak adamdır.

    kadınlar doğallığı elden bırakmasa erkekler aşırı hayalperest olmasa çözülür bu durumlar da işte...