hesabın var mı? giriş yap

  • söz konusu teknik direktör için isim tazeleme ve yeniden sempati toplama fırsatı. 2 maç üst üste kazansın, kaliteli türk medyası aşağıdaki manşetleri atacak, not alın:

    - imparator atina'yı fethetti
    - atina'da imparatorun ayak sesleri
    - atina'da bir türk
    - türk yunan dostluğunun elçisi fatih hoca
    - fatih'in atina'daki aslanları
    - yunanlar terim'e tapıyor
    - yunanların taptığı tek türk: imparator
    - komşuda terim fırtınası

    (bkz: daha gider bu)

  • alet edavat kullanmadan koparmak için kesmek istediğiniz yerde 1 cm kadar bandı banda yapıştırın ve sertçe çekin. şöyle:

    ___________ (1) bandın düz hali.

    _____/\_____ (2) bandın birbirine yapıştırılmak üzere aldığı hal.

    ______|_____ (3) bandın yapıştırılmış hali.

    <- ___..___ -> (4) bandın iki yandan hızla çekilerek kopartılması.

  • helal olsun dedirten kardesim. helal olsun.. yuzmede paralimpik olimpiyat 7 incisi oldugu icin degil, cabasi, ozguveni ve ornek oldugu icin..

  • ya bir cumhurbaşkanı neden dandik bir tv dizisini korumaya geçer, hadi geçti neden bir komedyenle atışır? bir tek bana mı bu kadar saçma geliyor rte'nin her şeye yorum yapması, herkesle kapışması?

    ben türkiye'nin muhtarıyım dediğinde gülmüştük de, bu kadarını boş boş kahvede oturan muhtarlar bile yapmaz.

  • keske bi afet olsa hicbirimiz kurtulamasak veya topraklarimiza atom bombasi atilsa da coluk cocuk komple telef olup yeryuzunden silinsek...

    hititlilerin corumlulasarak yok olduguna kahrolan herkesin yukaridaki çözümümu dusunmesinde fayda var. saglam bir temizlik sureci, degerlendirmek lazim.

    batisindan dogusuna saygisiz, hosgorusuz, katil, hazimsiz kisaca iğrenç bir toplum olmaktansa arazisinde yuzyillar boyunca ot bile bitmeyen toprak parcasinda cansiz kalmak en guzel cozum.