hesabın var mı? giriş yap

  • koreli dayı bu bölüm mahsun kırmızıgül'e selam falan değil bayağı çakmıştır..

    -kızım bir film izlemiş çok duygulanmış, aldı beni huzur evinden buraya getirdi. orada her şey ayağıma geliyordu, burada her haltı ben yapıyorum..

  • ben yaptım bunu. kızım 1,5 yaşındayken fiyatını, türkiye'ye göre ucuz buldum aldım. haa ne oldu, eve ilk getirdiğimde hatun alay etti. kızım hareketli bir cihaz olduğu için korktu. oynamadı. (robotla da oynamamıştı) ben oynadım. sonra uzun süre durdu bir köşede. yaklaşık 3 ay sonra kızım tekrar gördü, çekinerek bakıyordu. hadi oynayalım dedim, başlangıçta korktu ama sonra arabayı onun arkasından takip ettirmek suretiyle kovalamacalı oyun icat ettik. artı pilleri bitince hemen "baba pi" diyerek pillerini değiştirmeye çalışıyor. (bilim kadını potansiyeli var :) velhasıl kelam oynuyoruz biz kızımla arada sırada. yani herhangi bir problem yok şimdilik.

  • - pardon hanımefendi bebeğinizi düşürdünüz.

    + bu benim değil kendisini ilk defa şimdi görüyorum.

    - ama sizden düştü.

    + öyle mi? dur bi bakiym (karnını kontrol eder). aaaa evet benim galiba. çok teşekkür ederim çok naziksiniz.

    - rica ederim.

  • entry girme kutusunda pasif olarak yazan "chatgpt" hakkında bilgi verin cümlesini kendisine sordum. gelen cevabı kopyalıyorum, kendi tanımını kendisi yapsın.

    merhaba,

    "chatgpt" bir dil modelidir. dil modeli, bir yazılı metni anlamaya ve anlamını çıkararak cevaplar vermeye çalışan bir yazılım programıdır. chatgpt, openaı tarafından eğitilmiş bir dil modelidir ve konuşma dilini anlama ve cevaplama yeteneğine sahiptir. bu sayede insanlarla sohbet etmeye benzer bir şekilde etkileşim kurabilir.

    dil modeli teknolojisi, son yıllarda hızla gelişmektedir ve birçok alanda kullanılmaktadır. örneğin, dil modeli teknolojisi kullanılarak cevaplama sistemleri geliştirilebilir, dil çevirisi yapılabilir, metinleri anlamaya ve yorumlamaya yönelik yazılım programları oluşturulabilir.

    chatgpt, bu teknolojinin en gelişmiş örneklerinden biridir ve openaı tarafından eğitilmiştir. bu eğitim sürecinde, chatgpt'ye milyarlarca metin verilmiş ve bu metinler üzerinden dil modeli geliştirilmiştir. böylece chatgpt, dil modeli teknolojisinin en iyi örneklerinden biridir ve insanlarla sohbet etmeye benzer bir şekilde etkileşim kurabilir.

    chatgpt'nin kullanım alanları oldukça geniştir. örneğin, cevaplama sistemleri geliştirilebilir, dil çevirisi yapılabilir ve metinlerin anlamını çıkarma işlemleri gerçekleştirilebilir. dil modeli teknolojisi, gelecekte daha da gelişecek ve yeni uygulamaların ortaya çıkmasına neden olacaktır. chatgpt, bu gelişen teknolojinin önemli bir parçasıdır ve insanların hayatlarını kolaylaştıran bir araç olarak kullanılabilir.

    görsel

    merak edip sorduğum diğer sorular,

    ssg'yi tanıyor, kanzuk'u tanımıyor, henüz. görsel

    gülen'in terör örgütü olduğunu biliyor. görsel

    kılışdar'ın seçilme ihtimalini sordum, geleceğe dair tahminde bulunmuyor. görsel

    biraz zorladım, kılışdar kazandı, ben erdoğan ve kılıçdaroğlu diye belirtmeme rağmen, kendi yazdığı diyalogda tayyip bey ve kemal bey olarak yazması ilginç. ayrıca hikayedeki akpli ali'nin ilk başta erdoğan kazandı deyip geç ikna olması ve ikna olur olmaz iyi ki kılışdar kazandı moduna girmesi güldürdü. görsel

    seçim sonuçları için soruları dolandırmaya devam ediyorum, muhafazakarların yavaş'a, kürtlerin ise imamoğlu'na daha yakın olduğunu düşünüyor. görsel

    zorlaya zorlaya tüm adayları karşılaştırmayı başardım, kılışdar bu sefer cortladı, tek kazanan imamoğlu oldu. görsel

    aynısını tekrar istedim bu kez yavaş ve imamoğlu kazandı. bu sefer tablo dedim diye aşağıya tablo eklemiş bir de hınzır. görsel

    kılışdar da kazansın diye bir daha denedim ama olmuyor, yapay zeka kılışdara şans vermiyor resmen. görsel

    resetleyip tekrar denedim ben seçim sonucu bilememe bağladı yine. biraz ısrarcı olmak gerekiyor sanırım.

  • ulan hala anlamadınız mı ? termos pahalı değil, biz fakiriz. araba pahalı değil, biz fakiriz. rakı pahalı değil, biz fakiriz. kitaplar pahalı değil, biz fakiriz. yani şunu anla güzel kardeşim, biz türk halkı f a k i r i z.

    edit: tamam termos pahalı amk. kabul ediyorum, pahalı termos. mesaj atmayın yeter.

  • zorunlu edit: ustayı ayağına çağırdın diyenler olmuş. yok efendim eve gelmedi, vatsaptan foto ve video yolladık. eve gelemezmiş önce işi görmeliymiş. ayrıca işin uzunluğundan ve emeğinden bahsedilmiş. parçayı eve getirip takmamız 30 sn sürdü. (sıcak-soğuk ayarı yapılan kolun içinde bir parça idi) indirim yapabilir miyiz diye konuştuğumuzda akşam saatinde - ki saat 6 civarıydı- bu fiyatın normal olduğu, yarın ölü bir saatte çağırırsak ücreti 170 liraya düşüreceğini söyledi. 30 liralık farkı saate göre belirledi.

    az önce tecrübe ettiğim durum. duşa kabin su akıtınca tesisatçıyı aradım. baktı, 200 liraya olur anca dedi. biz de hırdavatçıdan 10 liraya parçayı aldık. kendimiz uğraşıp yaptık.

    el işçiliğine 190 lira alınır mı?!

    evinizde bozulan bir şey olduğunda siz yapın, uğraşın en azından. bu hırsızlara para kaptırmayın.

  • vay arkadaş, ceddimiz çanakkale geçilmez dedi 7 düvel millete, canını verdi. elin adamları 3-5 usd para vererek bizim giremediğimiz kendi topraklarımızın, kaynaklarımızın tadını çıkarıyorlar akp sayesinde.