hesabın var mı? giriş yap

  • pratik ambalajı ve de kendinden dilimli yapısıyla gönüllerde taht kuran, tasarım harikası zerzevat.

  • bir önceki gün gelen misafir pasta getirmiştir. e koca pasta bu, haliyle artar. sabah erken kalkmışımdır, dolapta kaale alınır türden bir gıda bulamamışımdır. haliyle pasta keserim, yerim. meğerse gürültüye anne uyanmıştır, mutfağa girer:

    anne:
    - aa oğlum napıyosun sabah sabah?
    aklı sıra komik ben:
    - ekmek bulamadım pasta yiyorum, ıhı ıhı.
    anne:
    - iyi de oğlum makarnadır orda kastedilen pasta, yanlış çevrilmiş türkçeye.
    ben:
    - ...

    ben sözlükten böyle ayar almış değilim yau.

  • zamanında bir deney yapılmış; kadınlara guzellestirici etkisi %100 olduğu söylenen bir ilacı her gün kullanmaları ve 15 gün sonra guzellesmenin başlayacağı 1.ayin sonunda da bilmemkaç oranında daha güzel olunacaği söylenir. kadınlar tam da bahsedilen günlerden sonra artık daha güzel olduklarından emindirler. bunun adı plasebo etkisidir.
    hayatlarında biri olmayan kadınların kendilerini çirkin bulmlarinin en büyük sebebi onlara "çok güzelsin" diyen birilerinin olmamasıdır.

  • basligi acanin yan masadakilere muhabbete ac olduklari icin olayin kismen mesru oldugunu ve hosteslerin ifadelerine guvenilmeyecegini ima ettigi olay. sene 2015 elin evli heriflerinin dovup tecavuz ettigi kadinin sikayetini kapatmaya calisan baska herifler var. hala guvenle konaklayamayacaginiz sehirler var cunku eli yuzu duzgun otellere gelen mevki sahibi bazi ayilar yemek yerken sohbet ettiler diye yan masadaki insana salyalanabiliyor ve saldirabiliyor. o mevkiye de herkes gelemiyor. demek ki okumusluk mevki meslek falan insani insan yapmaya yetmiyor, saglamasini da yapmis olduk.

    edit: imla
    edit: basligi acan sadece haber metni kopyalamis demissiniz ama basligi acan kendi yorumunu silmis. ben bu entryi o dogrultuda guncellemeyecegim, arz ederim.

  • kuga: güçsüz motor, kalitesiz iç mekan ve multimedya ekranı. pahalı fiyat.
    qashqai: cvt,fazla yakıt, zayıf yalıtım. başarılı 1.3 dig-t motor.
    tiguan: fazla yakıt, kötü ama kaliteli iç mekan, iyi pazar payı, büyük bagaj, başarılı 1.5 tsi 150 hp motor, yüksek fiyat.
    tucson: en iyi fiyat performans, dct, başarılı konfor, donanım olarak en iyisi, 1.6 crdi ile tatminkar yakit değeri ve performans. elite plus ile gelen koltuk soğutma ve 4 çeker sistemi.
    karoq: tiguan'dan ucuz, fazla donanımlı, bir tık daha küçük. zaten diğerleri aynı
    1. tucson
    2.karoq
    3. tiguan
    4.qashqai
    5.kuga
    diğer önerilerim: sportage, ateca, yeni austral de beklenebilir.
    tavsiye etmediklerim kuga, qashqai, 3008 (3008'de autohold (bkz: autohold) bulunmamakta, ekran ve kameralar hoş değil, çip krizinden dolayı kablosuz şarj ve elektrikli bagaj kapağı bu ay gelen araçlarda bulunmamakta)
    peki kuga'yı neden önermiyorum?
    kuga alırsanız düzde 175 km/s'lerde tükenen bir araca, kalas gibi iç gibi mekana, çirkin mi çirkin direksiyona hazır olun. ne kadar içi tiguan kadar kötü olmasa da yine de kötüdür.
    not: italyan spor.

  • (bkz: aha da ben)

    lisenin son 2 senesini arkadaş olarak geçirdikten sonra üniversite sınavının akabinde sevgili olduk. ayrı şehirlerde 4 sene boyunca sözlükte imkansız olarak görülen uzak mesafe ilişkisini yaşadıktan sonra 3 sene de benim okulu bitirmemi ve stajımı tamamlamamı aynı şehirde bekledik * son 3 senedir de evliyiz. bir de oğlumuz oldu 40 gün önce, ellerinizden öper.

    allah ömür verirse 80 yaşıma kadar da yanında olmak istiyorum eşimin. oluyor yani, olmaz diye bir şey yok. işin sırrına ermek isteyenlere bir yeşil kadar uzaktayım. **

  • niagara şelalesini türk bir arkadaşla gezerken, arkadaşıma:
    "arkadaş! gittiğim her ülkede her yerde türk görüyorum, ama burda yok ne tuhaf" dememle omzumda bir el hissedip, ardından "gardaş biz varık yozgat'tan geliyom, nivv york'ta berberim"i duymamdır.

  • fenerliyim. entrylerime girip bakilabilir. fakat daha da galatasarayi agzina alan fenerlinin amina koyayim ben. baskalariyla sidik yaristiracaginiza bi uyanin akillanin da su takim duzelsin artik