• yaz okulundan artıp ankaraya doğru; köt devirmeye, tv izlemeye, bir takım ailevi ödevler ve sorumluluklar ilen iştigal etmeye gelmiş bir insan olan bendenizde bir iğrenti bir tiskinti oluşturmuş reklamı olan üründür. yaklaşık 2-3 sn. sürmesi sebebi ile günde 110 bin defa gösterilebilen bu reklam iyi reklam değildir, hiç bişeye de hizmet etmemektedir, tabii sayın üreticiler halkın öğürme refleksinin gelişmesine katkıda bulunmak istemiyorsa...
  • cnbc-e'nin her reklam arasinda en az 10 defa hortlayan korkunc reklamlariyla cinnet gecirten firma.
    bir mobilya bile gostermeden gecirdiniz bir yazi ulan. gozumu kapadigimda onume i$iklar sacarak acilan o sikko kapi geliyor. buradan cnbc-e'ye sesleniyorum, cilek ne veriyorsa 2 kati benden. yeter, gostermeyin $u reklami artik..

    -parola?
    -cilek genc odasi (bön baki$lar)
    *amsikgot*

    -parola?
    -cilek genc odasi hihihi..
    *ron ron ron ron*

    -parola?
    -cilenk genc odasiiiiiii
    *finzeeeeey*

    (ara: sayiyla mi)
  • yeni nesil çin işkencesi, iki reklam da bir çilek genç odası.
    reklam verenin de alanın da böyle reklam hazırlayan ajansın da diyesi geliyor insanın.ama diyemiyor.kafamıza girdi zaten bir de götümüze girmesin
  • reklamlarinda ne kadar sicabiliyorlarsa urunlerinde de o performansi gosteriyor olabilirler diye dusunup yatak almaktan* vazgecirten firmadir. gidip nestea aliyim bari.

    (bkz: nestea)
  • görünce/duyunca insanın "yüzyılın en iğrenç reklamları" diye anket başlık açası gelen reklam sloganı
  • cnbc-e izlemekten soğutan iğrenç reklam. küçük kız çilank genç odası derken zaten sinirleniyorum, ardından ahıhıhı diye gülmüyor mu, iyice geriyor insanı.
  • kafa siken reklamlar kategorisine 3 numaradan giren reklamin sahibi. ilk iki bu hafta da degismedi: (bkz: selma selim ve yaseminli yatas reklami), (bkz: neden siyah conta)
  • bu reklam ile ilgili bir komplo teorisi one surecegim.
    efendim burada adeta beyin yikayici bir bicimde,vatandasin butun parolalarini "cilek genc odasi"na degistirmesine tesvik var. yani bu dolandirici cilekciler hepimizin parolalarini ogrenip paramizi, malimizi mulkumuzu calma pesindeler. meydan vermeyelim.
  • mükerrer beyin düzme prodüksiyonu. 0-24 yaş aralığına hitab ettikleri iddiasından olacak, paroladan sonra kapıların ardındakini göstermeyi götleri yemiyo. e 24 yaşındaki adamın odasını sen göstersen anne baba ayağa kalkmaz mı bu ülkede? bi köşede bong, diğerinde kullanılmış prezo, diğer bi yanda jenna posteri. e hadi bunu geçtik. 24 yaşındaki çocuk nerde? benim gördüğüm bunların arasında en olgunu "çılak ganç ıdısı" diyen kızcağız. e o da taş çatlasa 16 yaşında. yani orta halli bir avrupa ülkesinde şahsa "işte kapı işte sapı" denildiği bir yaşta. sen hedef kitlenden utanıyon, bi de günde bin kere kafamda yer ediyon. o kapılar bozulsun, gençler içerde kitli kalsın, izdiham yaşansın, başbakan rezil olsun!
hesabın var mı? giriş yap