5 entry daha
  • bak bunu bilmiyorum bir ben mi yapıyorum (bir ben yapmıyorumdur heralde, sanmıyorum. hepiniz yapıyosunuzdur) bir entryi ciddi ciddi beğenmişsem yazarına doğru ufaktan tıklıyorum kimdir nedir diye.

    iş bu yazarın kimdir nedir ine ilk defa hangi entrysinden dolayı girdim bilmiyorum fakat her birinden ziyadesiyle memnun olarak çıktığımı çok net hatırlıyorum. son hamle olarak nikini aklımda tutmak adına dikkatlice bakıp "sivaslı polis hah tamam unutmıyım bunu" diyerek çıktım.

    takribi haftalar sonra tekrar aynı yazar olduğundan habersiz bizim polisin bir başka entryisin hoşlanıp diğer entrylerini görmek adına yine aynı prosedürü uyguladım. karşıma çıkan ilk entrye tıkladım. güldüm. ama sanki bi... neyse deyip ikinciye geçtim, yine güldüm. ama sanki bir, allah allah daha önce buna benzer bişi okumuş gibi miyim neyim derken 3. sünü okurken ciddi bir aydınlanma yaşadım. evet bu bizim sivaslıydı, ta kendisi. indim nikine baktım, bi terslik vardı. nasıl bir kazmalık yapmışsam sivitas sosis i sivaslı polis okumuştum. yaptığım bu ilginç yanlış okuma sonrası ekek keke şeklinde kendi kendime kikirdeyerek işime baktım, yaklaşık 10 saniye içerisinde de "enee şabaniye başladı" modeliyle hayatıma geri döndüm.

    allah benim bin belamı versin ki an itibariyle #14929258 şu tanımı okuduktan sonra bu prosedürü 3. kez sanki ilk defaymış gibi uyguladım ve badiler arasına aldıktan sonra yazarın nikini oturup ciddi ciddi okuma gereği duydum. okudum...

    çok utanıyorum sözlük.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap