73 entry daha
  • kısa saçlarıyla şahane, uzun saçlarıyla inek görünümündeki bıcır dedektif. başına gelenleri hiç yaşamamış olsaydı bu hale dönüşmeyecekti büyük bir ihtimalle, o sebeple iyi olmuş diyoruz ve spoiler a geçiyoruz.

    --- spoiler ---

    henüz ilk sezonun yarısına bile gelmedim ama şimdiden hastası oldum, hatun cidden şahane ama sadece kısa saçlı haliyle. zengin şımarık piçlere verilen ayarlar tadında görünse de bu hatun kimseyi kayırmıyor onu fark ettiriyorlar izleyene, bakınız öğrenci başkanı seçimi ve wanda sürtüğü.

    kıvırcık saçlı zengi eleman inanılmaz tatlı ve "best friend" kategorisi için gayet iyi bir seçim bence. aynı şekilde eski sevgili duncan ve ortalık piçi logan da öyle.

    o değil de logan ın üstünde şaklayan her kemer sesi içimi eritti üzüntüden, zaten sonuydu bölümün de gerisi gelmedi en azından.

    ha bir de unutmadan bu veronica ve babasında hafif bir eziklik de yok değil dışlandıkları için, yani bunlara baba kız olarak laf sokan sokana eskilere dair ama hiç hırçınlaşmamaları falan biraz abartılı gibi aslında. yine de iki güne kalmaz üç sezonu hatim ettirecek kadar güzel bir dizi bence. keşke bitmeseymiş.

    --- spoiler ---

    o logan ı da yirim, zaten moonlight da kaldırılmıştı, şu adamı bir doya doya seyredemedik gitti.
96 entry daha
hesabın var mı? giriş yap