12 entry daha
  • üclemenin olmazsa olmaz parcasidir.. mesela "yüzük kardesligi" olsa "iki kule" olsa, "kralin donusu olmasa", "hani kral gittiydi donmedi noldu krala?" diye merak edilmez mi bir ülkede? hadi bu ornek safsataydi, dingildeklikti.. peki su ornege ne dersiniz "gizli tehlike" ,"clonlarin savasi" ve ücüncü yok.. allah allah neden savastik? gizli tehlike kimdi? bakin hersey muallak hersey sorunlu.. insanlarin kafalari karisik "allllaaaaham" diye cildiran insanlar olurdu eger bir ücüncü olmasa..

    is bu sartlar altina ücüncü lig in varolusu elzemdir.. bir lig kompleksi ücüncü lig olmadan varolamaz yahu.. bakin yine bir ornek geldi aklima.. tango ile cash filminden bir alinti yapmak istiyorum.. "üc deyince atliyoruz.. bir iki......." bakin ücüncü lig olmassa yasanacak sorunlari..
    recep cetin sözüm sana:
    sen ki cirkin recep, takoz recep, erkek güzeli olarak hor goruldun yillarca.. kariyerinde attigin en güzel gol kendi kalene idi.. hic dusundun mu ücüncü lig de oynasam oralarin tanrisi olurum diye? yoo yooo adamim yooo.. korkarim dusunmedin..
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap