• (bkz: doğru söze ne denir)

    ek: beğenmeyin lan eksileyin, böyle saçma sapan entryler yüzünden debeye girmek istemiyorum....

    ek2: tamam lan yeter eksilediğiniz, debe tehlikesi geçti.*
  • hiç kimse kusura bakmasın sonuna kadar haklı bir yazıdır. azıcık ekşi sözlükte dolanan yazının ne kadar doğru olduğunu anlar. ekşi sözlük artık bilgi kaynağı değil linç yeri oldu. kadın düşmanlığının, hayvan düşmanlığının, sahte haberlerin, saçma insanların espri yapıp fav almak için yazdığı bir yer haline geldi.
  • kişisel twitter, instagram hesaplarımızdan yaptığımız seviyeli eleştirel yorumları anında engelleyen biri mi bizi rumuzların arkasına gizleniyor diye eleştirmiş? çöplük demiş bir de. aynen iade ediyorum kendisine. önce kendisi bir dönüp tarzına baksın sonra gelsin 'adam gibi' eleştirsin bizi.

    tanım:egoludedektif
  • 2004'den beri sözlükte yazıyorum. ve gönül rahatlığıyla diyebilirim ki haklıdır.
  • başıma bir şey gelmeyecekse, çok da haksız diyemeyeceğim yazı.

    özellikle "karşımıza geçse iki kelime söyleyemeyecek zavallılar, rumuzların arkasına gizlenerek klavye kahramanı oluyorlar." kısmı %100 doğru.

    kanıt gösteren, açıklama yapan, ispatlayan insanlara bile alenen ana, avrat, eşik, beşik küfür edilen, buna da kimsenin ses çıkarmadığı bir platform oldu.

    bir entry giriyorsun, şahsi görüşünü argümanlarla belirtiyorsun, konunun ne olduğu önemli değil; siyaset, sanat, futbol; hem başlık altında küfür yiyorsun hem de yüzlerce küfürlü mesaj alıyorsun. herkes memnun ki, kimse de ses çıkarmıyor. e bu adamlar çöp değil mi? bu kadar çöpün olduğu yere de çöplük denmez mi?

    düzeltmek moderasyonun elinde.

    düşün ki okursun, ki yakın zamana kadar ben de okurdum, bir şey öğreneyim diye bir başlığı açıyorsun, içinde bir adet tanım varsa, 10 adet küfür var. önüne gelene, haklı haksız farketmeden.
  • haklı olup olmadığı tartışılır yazıdır.
    tartışma, eleştiri bunlar güzel şeyler doğru kullanıldığında.
  • oldukça yerinde bir eleştiridir.

    maaşlı troll ordusu nette kanser gibi yayılmadan önce, herhangi bir konuda bilgi sahibi olmak isteyen kişi, wikipedia'dan önce ekşisözlüğe girip bakardı. son yıllarda ise sözlük bu trollere kapılarını sonuna kadar açınca, içerik bakımından kutsal bilgi kaynağı olma özelliğini yitirip yalnızca dezenformasyon ve linç aracına dönüştü.

    tahminime göre en çok 2 yıl içinde moderasyon bile gıdadedektifi'nin bu tespitinin haklı olduğunu anlayacak.
  • ulan bu north blue bu başlığı açmışsa gıdadedektifi kesin akp’li markaların içeriğini paylaşmıştır.

    kesin doğru yoldadır.

    bak hele bak düne kadar sözlüğe söven aktroll bey bugün sözlüğü savunur olmuş. yavrum north blue (eski adıyla eksi2017) seni yıllar sonra da olsa bulacağım. seni bulup tam bağımsız mahkemelerde yargı karşısına çıkaracağım. provokatör seni.

    ekleme: bak bak başlık tutunca nasıl da dili açıldı ve konuyla alakasız nasıl da algı yaratıyor.
    açlıktan ölecek açlıktan. önüne atılan sadakalar olmasa açlıktan ölecek. ama ölme. sen bana lazımsın.
  • sonunda kullanmak istediğim repliğe geldim. gıdadedektifi kim amk.
  • kendilerini yanlış bilgilendirme ile ilgili uyardığımda bana “vatan haini” diyebilen, gıda ile hiçbir alakası olmayan anne-baba tarafından kurulmuş bir platformun ekşi sözlük hakkında boş şekilde atıp tutmasıdır. aynı zamanda kendilerini eleştiren kişileri engellemeleriyle bilinirler. bütün diyetisyenlere, gıda mühendislerine karşıdırlar. sadece internette biraz gezinerek ya da ürünlerin etiketlerini okuyarak edinilebilecek bilgileri, dünyayı kurtarıyormuş edasıyla “hiçbir yerde yoktu, biz bulduk” gibi komik argümanlarla sunarak, okuyup araştırmayan halkın kendilerini pohpohlamaları yüzünden iyice seviyesizleşmiş bir sayfa haline gelmiştir.

    geçiniz.

    ekşisözlük’e en son “çöp” diyebilecek sizken, yine egonuzu sakınmamışsınız. insan biraz aynaya bakıp utanır yahu.
hesabın var mı? giriş yap