• toplu namaz eylemi ile taçlandırılmış protesto. kaç rekat kılındığı, hangi vakte dahil edildiği, kıble olarak neresi tercih edildiği merak konusudur.
  • akp'yi protesto eden öğrencilere, 8 mart dünya kadınlar günü'nde gösteri yapan kadınlara, hatta engelli vatandaşlara bile uçan tekme, osmanlı tokadı, cop ve sanki böcek öldürüyormuş gibi dibine kadar sıktığı biber gazıyla müdahale eden polisimizin, alperen ocakları'na mensup göstericileri insanlığa sığmayan bir yöntemle; sırtlarını sıvazlayarak bastırdığı protesto.

    (bkz: http://www.milliyet.com.tr/…03/09/siyaset/asiy.html)
  • ayılığın rant sağladığı ülkede sasilmamasi gereken durum.
  • gündemde yer edinmeye çalışan alperen ocakları'nın tahammülsüzlük gösterilerinden biridir sadece.

    bu insanlar ne yer, ne içer de bu ruh haline sahip olur?
  • habervaktim iki gün önce "mukaddes avluda şarap küstahlığı" başlıklı yazısında "şaraplı konserin verileceği avluda askerler cepheye giderken kuran okunuyordu. orası kutsal mekan*" demişti. demekki mesajlar hedefini bulmuş, alperenler konseri basmaya çalışmış. neyse ki olaylar pek büyümemiş ama vakit gittikçe vites yükseltiyor bir sonraki hedefleri bu kadar kolay kurtulamayabilir.

    bu sefer habervaktim ilk baştaki yazılarının pek iyi olmadığını anlamış olacakki hemen yeni bir sav atmışlar ortaya. doğu türkistan'da uygurlar katledilirken içkili eğlence düzenlendiği için olayların çıktığını savunmuşlar. tabi bunun da böyle birşey yapmak için geçerli bir sebep olmadığını düşünememişler.

    yalnız haberin beni en düşündüren yeri "alperen ocakları istanbul il başkanı'nın grubu yatıştırıp olayları büyümeden bitirmesi" kısmı oldu. peki ilk başta alperenleri toplayıp konseri basmaya gelen o değilmiymiş? sen adam toplayıp mekan basmaya git, sonra olay çıkmayınca "yatıştırdım" diyerek övgü bekle. ne güzel iş.

    http://www.habervaktim.com/…ler_tepki_gosterdi.html
  • insanı ürküten zihniyetin yeni bir adımıdır. islamiyet yeni bulunmus bir din midir? ya da ocakları dolup tasan ''türklük'' yeni icad mıdır? eger böyleyse sanırım bu zihniyetin ülkede yükselişini anlayabilirim hevestir gelir gecer derim ancak bu goruyoruz ki bu dönem dönem artan azalan bir grafik sergilemekte peki o donemler gereksiz seyler miydi islamiyet ve türklük? bin yıllardır türküz ve asırlardır var islamiyet bu zihniyet bu kavramlarla ilgili degildir gücü yeten gücü yetene bir düzende mide bulandırıcı örgütlenmeler hepsi eninde sonunda elimize en dogal hakkımız insanca yasamak hakkı kalacak ama türkiye için henüz ışığı göremiyorum
  • protesto değil başarıya ulaşamamış faşist saldırıdır.
    sıra size gelecek demiştik yıllar evvel hatırlarsınız, tosuncuklarla iyi şanslar artık...
  • vostradamus'un bu olayı müteakip bir başka olayla ilgili çok manalı bir kehaneti çok az kişinin hakkını vererek okuduğu ve anladığı eserinde mevcuttur. gelecekten haber veren bu müthiş dizeler bir tek yazar lewis carrot tarafından ciddiye alınmış ve onun edebi üslubunda yer bulmuştur. işte o kehanette vostra'cığım, bu digger olayı şöyle haber vermektedir: ingiltere'de bozkır bitecek/ kraliçenin kutsal seraglio'sunda/konuklara kımızlar sunulacak/bir grup bağrı yanan dayanamayıp/dört yapraklı yoncalarını da takarak/alelerini, kibritlerini ve ipodlarını alacak/ saat dokuzu beş geçe/gece gün gibi aydınlanacak/

    velhasıl, vostradamus bugün başımızı ağrıtan medeniyet(!)ler çatışmasını istihareye yattığı gecelerden birinde görmüş ve bize atın önüne ot, otun önüne et, etin yanına da ale koymak gerektiğini çoktan haber vermiştir. bu vesileyle huntington'un pabucunu o daha doğmadan dama attığını ve bu karmaşanın kalbine bir ok attığını düşünmemek imkansız.
hesabın var mı? giriş yap