• fantezidir.

    nedense hep aklıma onlardan aldığımız helikopterde bir çip varmış da, bunların istemediği bir şey olursa onları düşürecek ya da tbmm'yi bombalatacakmış gibi gelir.

    israil'le savaş, göt ve paranın yanı sıra destek ister. içeriden ve dışarıdan.

    en kötüsü de yediğimiz sera domatesleri...israil olmadan organik domatesler çok yamuk ve yumuk gelecekler.
  • turkler tarafından cıkarılması muhtemel bilgisayar oyunu.
  • israil'in emrine amade bir yönetim olduğu sürece çıkması olası olmayan savaş. o mesele başka, bu mesele başka deyip israille stratejik ortaklığa devam eden bir ülke düşünün. uluslararası ticaret dengesi hep israilden yana seyretsin misal. uçağını bile ondan al en basitinden. en kritik kamu kuruluşları özelleştirilerek israil sermayesine veriliversin. o kurumlardan biri yüzdeyüz türk sermayeli bir firmayla rekabete girdiğinde israil sermayelinin yanında regülasyonlar yapılsın misal. böyle bir masalda kötü son ancak türkiyede yaşayanların götüne giren kazıklarla olur. yoksa tepemize düşen fosfor boku şeysiyle değil. ha verirsin ultimatom. koyarsın kota. tanımazsın daha önce imzaladığın sözleşmeleri. hatta sokmazsın israil vatandaşını ülkene. kınarsın sabah akşam. beeeelkii ciddiye alırlar.
  • 3. dünya savaşı için ön eleme musabakası niteliği taşıyacaktır muhtemelen.

    karlofça'dan sonra toprak kaybetmeye başlamasaydık direk katılıyor olacaktık sanırım.
  • metal fırtına tarzı bi romana konu olabilecek olay..
    rte ve peres in başrolünü paylaştığı bi sinema filmi bile çekilebilir.
  • counter strike ile ilk savaş deneyimlerini edinmiş, cm ile organizasyon yeteneği kazanmış, osman sınav dizilerinden vatanseverliği öğrenmiş, battal gazi filmlerinden de tarih donanımı edinmiş, savaş çığırtkanlığı yapmayı pek bir seven, sözlükte de sıkça rastladığımız insan tipinin ön cephelerde savaşacağını umduğum savaş. gerçi sadece israil ile yapılacak bir savaş kanı hızlı akan bu arkadaşları kesmeyecektir. eğer israil'e savaş ilan edilirse, hazır savaşıyorken ermenistan, bulgaristan, yunanistan, potansiyel türk ırkdaşlarımız kızılderilerin gaspedilen hakları için arizona ve uygur hakları için çin cepheleri de acil olarak açılmalıdır.
  • böyle bir savasta en önemli cephe israile karsi degil icimizdeki hainlere karsi acilacaktir.
hesabın var mı? giriş yap