• eksi sozluk'te reklami da cikmis olan zayiflama hocasi. biggest loser'da yaptigi sukseden sonra yeni bir programla nbc'ye geliyor: losing it with jillian. tv programlarinin yani sira wii'de "jillian michaels fitness ultimatum 2009" ve bir de buna devam olarak cikmis olan "fitness ultimatum 2010" oyunlari da mevcut.. durun daha bitmedi, birnevi pazarlama harikasi olan bu kadinin bir de gnc'den cikmis olan "jillian michaels maximum strength calorie control" adinda diet ilaci da mevcut.

    * *
  • godaddy.com kızı olmuştur.
  • hafif travesti tiplidir. misal
  • kettlebellden uzak durmasını temenni ettiğim fitness insanı. delikanı bir tip olmasına rağmen kettlebell i prenses gibi sallar.
  • babası arap, annesi yahudi asıllı amerikalıdır. ortadoğu insanıdır esasen yani. "i lasered all my face"* dediğinde anlamalıydık zaten seni cilyın.
  • ss subayı olabilecek kadar merhametli(!) bir abla. neyse ki dvdlerini parça pinçik edip uygulayabileceğim kısımlarını uç uca ekledim. o hali bile 20 dakikada haşat etti.
  • amerikanın en iyi fitness hocasıdır. hayatımda 30 day shred kadar hiç birşeyde terlemedim. 30 günde 10 kilo idda etmektedir.
  • bunun 30 day shred diye bir fitness programı vardır. insanı öldürür, yerlerde süründürür, terlerini yerlerden sildirir.

    (bkz: allahsız)
  • ripped in 30 days adlı fitness dvd'si insanı yarım saat içinde homo sapiens sapiens'den neanderthal'e dönüştürebilecek kapasiteye sahiptir. saç baş dağılır, göğüs ve genizden gelen hırıltılar eşliğinde "hröööargh" tipi sesler çıkarılarak hareketler uygulanmaya çalışılır. bu kadın siz can vermeye yakın elinizi kolunuzu kaldıracak mecali bulmaya çalışırken, ha babam "hadeee, bunu 800 kilo adamlar bile yapıyor, sen de yaparsın" tarzı gaz-ayar karışımı bir şeyler söyler. programda aşama kaydettikçe daha anlaşılır şekilde, sözgelimi "bih khapath çeğneniiiiiaaağ kadınn" diyecek hale gelirsiniz. misal ben 2 hafta sonra kendisine anlaşılır bir dille birçok cümle sarf sarf edebilecek aşamaya geldim.

    ama işe yarıyor mu, yarıyor.
  • jillian michaelsın 30 day shred adlı fitness programı bilinçli yapılmazsa diz ve bel ağrılarına neden olabilir. özellikle kalp yetmezliği ve ritm bozukluğu olan insanlar doktora danışmadan yapmamalı. yüksek kondisyon istiyor. illaki yapacaksanız öncesinde 1 hafta her gün tempolu yürüyün vücudunuz alışsın. sonra 30 day shred ve ardından ripped in 30 days programlarını uygulayın. yaklaşık 2 ayda bedeninizdeki değişim muazzam olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap