• iki sekilde incelenmesi gereken bir konudur kanimca.

    1) fiziksel yaklasim ve sekilciligin fantezilerdeki onemi:

    okumus kizimizin guzel ya da bakimli olamayacagi inancidir belki. her erkegin en dogal hayali olan guzel kizlar kumesinin okumus kizlar kumesiyle kesisiminin bos kume olacagi beklentisinden ileri gelir; evet. her ne kadar cirkin kizlar iyi sevisir dense de okumus erkegimiz illa ki hem afrodit kadar guzel, hem de jenna jameson gibi sevisen bir disi istemektedir. lakin, okumus kizlarin hepsinin (tekrar ediyorum, hepsinin, tamaminin) cirkin oldugu, iyi ki, kanitlanmamistir simdiye kadar. bu nedenle okumus kizlar arasindan da bir liv tyler'in cikacagini umidedelim ve ikinci bolume gecelim.

    2) ruh guzelligi ve beyin gucunun dayanilmaz cekiciligi (oyar adami):

    ask degil, muhabbet degil, duz skişmek icin evlenmek istiyordur erkegimiz. bu nedenle beynini kullanabilen, adam gibi oturup iki kelam laf edebilecek bir disiye degil, mutemadiyen sevisebilecegi, aksesuar niyetine yaninda tasiyabilecegi bir karsi cinse ihtiyac duyar. hayir, insanliga sigmaz tabi boyle bir dilek; ama var boyle bir sey.

    sozu uzatmadan diyelim ki okumus erkeklerin okumus kizla evlenmeme nedenleri beklentilerinin okumus kizlar tarafindan beklenen yonde karsilanmayacagi olasigindan ileri gelir. tabii bir de dırdırları var hatun kesiminin; ama onun icin okumus olmaya gerek yok. xx kromozomlariyla default geliyor o.
  • denk eğitim; evlilikte bir ses, bir nefes olması için aranan koşullardandır. (bkz: davul dengi dengine calar)
    ayrıca; (bkz: zippocu zirzop)
  • bir cesit ego tatmini..
  • erkegin ancak ve ancak ataerkil bir kafa yapisinda oldugunu gosteren nedenlerdir. okumu$ erkegin okumu$ kizla evlenmemesi ya da evlenmek istememesi erkegin hayattaki ba$arili olma potansiyelinin olasiligini azaltan bir unsurdur. ey erkek turk gencligi, size tavsiyem $udur ki, ne yapin edin okumu$ kiz ile evlenin. aslinda okumu$luk da tek ba$ina yetmez, akilli, cali$kan ve her $eyden once i$ bitirici bir kiz bulun. size garanti veriyorum 40'li ya$larin sonuna geldiginizde normalde tek ba$iniza ya da bu ozelliklere sahip olmayan bir kizla evlenmeniz durumundan daha iyi bir ya$am standardina sahip olacaksiniz.
  • okumuş erkeklerin, kemerle adam dovmek istekleri. malum, okumuş kadın döver * ama kemeri de bele takmak zorunda bırakılırlar.
  • bu kadar mesele edildiğini görünce insan ister istemez
    -ne okumuş ulan bu kızlar böyle
    diyor. yani böyle bir metamorfoz filan geçirtecek bişeyler falan mı varmış o kitaplarda

    insan heryerde insandır önemli olan karşılıklı anlaşmak birbirini ve kendini mutlu etmektir diyor mesaj kaygımı da açıkça dile getiriyorum okumuşmuş okumamışmış peh... yok biz adam olmıycaz...
  • ögrenci hayatı, öğrenci evi, okul kantini gibi tehlikeli hayat deneyimleri atlatmamış, fazla kurcalanmamış birisini aradıkları için.

    ben demiyorum, sadece varsayım.
  • basliga konu "okumus" erkek cephesinde durumun ozetle soyle olmasindan mutevellittir efenim: egitim cehaleti alir, eseklik baki kalir.
hesabın var mı? giriş yap