• en lezzetli sarhoşluk türlerinden biri. hep çakırkeyf hali yaşatır gibi. sohbet etme kabiliyetinizi kaybetme riskiniz çok düşüktür. sağduyu baki kalır. belki hafif bir depresyon, lüzumsuz çocukluk anıları...
    dezavantajları; illa birşeyler yemek istersiniz, bazen hakikaten içe kapanırsınız. bir de ertesi günkü baş ağrısı çekilmez.
    reçetesi; yatmadan önce iki aspirin ve bol su içiniz.
    (bkz: tekila sarhoşluğu/@koyukirmizi)
    (bkz: cin sarhoşluğu/@koyukirmizi)
  • içtiğiniz şarabın kalitesine göre değişen bir durumdur.
  • fazla dürüstlük getirdiğinden, sarhoş olmadan cep telefonunun kapatılması faydalıdır. zira hele ki yalnız içtiyseniz, telefonda ona buna sarıp, mesajlar atıp gereksiz itiraflarda bulunup, ertesi sabah bin pişman olabilirsiniz... şarap sarhoşluğunu bünyeden atmanın en sağlıklı yolu ise bol bol su içmektir!
    (bkz: in vino veritas in aqua sanitas)
  • acayip bir duygudur. miğde bulantısından eser yoktur. (en azından ben de öyle) hafif bir sıcaklık hissedilir vücutta. terleme görülmesi normaldir.
    çok güzel muhabbet edilir yalnız muhabbete doyum olmaz. ortada kusma gibi bir olay olmadığı için , çok randımanlı ve temiz muhabbetler dönebilir. ayrıca tek başına olup da şarap içen kişinin duyguları derya olur. hele bir de kafası güzel ise döker ortaya bütün duygularını..şahane şiirlere imza atabilir.
    kırmızı-beyaz farketmez , her daim severim şarap sarhoşluğunu. bence kişi üzerinde şarabın etkisi 5. kadehten sonra tam anlamıyla görülebilir.şarap damardaki kana karışır. işte o zaman keyfi çıkar.
    en azından bira gibi karnı şişirmez. melek gibi uyutur. temiz iş çıkartır
  • diger cogu ickinin sarhoslugundan daha uzun suren bir sarhosluk halidir. asiri tuketilen sarap (mayalı oldugundan mıdır bilinmez) sarhosluk sonrası bosaltim sistemine fazla mesai yaptirir.
  • ertesi gunu berbattır... sarap ne kadar iyi olursa olsun ertesi gun fena olunur.
  • hele şarap sever bi insansaranız ne kadar içtiğiniizn farkına varamazsınız. oturduğunuz yerden kalkp yürümeye başlayınca kendini gösteren baş dönmesi farkına varmanızı sağlar. ama güzel bir sarhoşluktur.yalnız tek kötü yanı fazla susatması. su içtikçe daha bi güzel çarpar ama:) karadut şarabı içiyorsanız hele, sonrasında şaraptan çok su içebilirsiniz:p
  • feminen sarhoşluktur.
  • aşka kılıf olur ancak,
    ya da öykünür aşka...
  • söz konusu köpeköldüren tarzı daya so2 yi şeklinde bir şarapsa sabaha kokunç bir baş ağrısıyla uyanmanıza sebep olacak durum.
hesabın var mı? giriş yap