• ps3 dahil olmak üzere tüm platformlarda piyasaya cıkması beklenen tom clancy s serisinin dördüncüsü. spies vs mercenaries gibilerinden bir konsepti olacagı yonunde duyumlar aldıgım oyun*
    http://splintercelldoubleagent.net/
  • ah be sam abi ne yapmışlar sana saçlar gitmiş kostüm gitmiş, nerde kafandaki kamyon farları dedirtmiştir. görüldüğü kadarıyla aşk, entrika, ihanet seriye karışmış brezilya dizisi tadı yakalanmıştır. genede seriye duyduğumuz saygıdan alıp oynayacaz tabi.

    sam abi karların altından çıkıp başka bir splinter cell'i yiyerek kendini biraz affettirmiştir ama olmadı be ubisoft böylesini isteyen gider max payne oynar. neyse oyun çıkmadan çok yüklenmeyelim belki yedirtirler laflarımızı. (bkz: amin)

    not: bu adamın bide ufak bi kızı vardı o ne oldu acaba hayır herif hapislerde sürünüyor, hükümet ilgilense bari
  • eski oyunlarda eksik olan kan unsurunun eklendiğini gördüğümüz, sam abimizin* ikili oynadığı*, videolardan görüldüğü kadarıyla bazı bölümlerde stealth olayının biraz geri planda kaldığı fakat daha fazla aksiyon ile bezenmiş oyun. biraz ortalamışlar yani skalayı*.

    çıkış tarihi olarak 1 eylül 2006 denmiş, ama gecikir mi gecikmez mi orasını bilemeyiz.

    youtube ve sitesinde izlenen videolardan sonra sabırsızlıkla beklenen oyundur.

    e kolay değil, bilgisayar tarihinin belki de en iyi oyunu geliyor.
  • inanilmaz detaylara sahip splinter cell serisinin en iyisi. grafikler inanilmaz elbette bir onceki splinter cell e oynanabilirlik acisindan gercekten fark atilan bir oyun olmus yok artik daha neler dedirtmistir. stealth ise kesinlikle ozendirilen bir durumdur oyunun konusu geregi. adi ustunde double agent olarak undercover bir sam fisher i oynuyoruz. undercoverlik neyi gerektiriyorsa onu yapiyoruz. sukela bir durum ve daha once sanirim pek bir oyunda olmayan bir konsept.
  • nsa ve jba arası gidip gelen trust meterda, skala bir tarafa sonuna kadar dayanınca, diğer taraf bu durumdan kıllanıp otuz saniye içinde bir bilgisayar bulmanızı ve giriş yapmanızı istiyor, aksi halde görev düşüyor. metreyi ortalarda tutmak en makbulü.
  • olabilecek en kötü 3d harita özelliğine sahip oyun, herşey birbirinin içine geçmiş durumda, kullanarak bir yer bulmak neredeyse imkansız.
    ayrıca bir sürü firmanın reklamını (nivea, nokia vb.) görebileceğiniz oyun.
  • playstation da 2 kişilik versiyonu muazzam zevk veren, her daim iki oyuncunun yardımlaşmasını gerektiren bir oyundur. grafik, oynanabilirlik gibi kısımlarını dikkatle inceleyemedim, salyalarımı toplamaktan.
  • bir türlü chaos theory tadını alamadığınız oyundur. unreal grafik motoru da bir garip durmuş bu oyunda, yapay geliyor hareketler... chaıs theory öylemiydi ama hiç? heyecanlanıyorduk resmen...
    olmamış otur 0.!
  • spoiler!

    son adamı canlı bırakırsanız ekstra bölüm çıkıyor.
  • --- spoiler ---

    double agent ibaresini okuyunca ulan sam fisher iki kişi çalışır mı demiştim.

    çalışıyormuş!

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap