• bu adam kart, koyu sesiyle her yeni film tanıtımında karşımıza çıkar, bazen oyunları veya film introlarını da seslendirir. bakkaldan sigara istemez, mala vurmak deyimini asla kullanmaz, sucuklu yumurta pişirmez ya da pişirirken "tuz nerde yaa" die seslenmez... sert bi adamdır, sadece seslendirir, sonrası veya öncesi yoqtur bunun.
  • her fragmanda mutlaka one man... one woman... lafi gecer..
  • "a maaan... and... his wife... they were the only hope for the earth... and they were not alone.. (bodo$$$$)... the abdominal aorta... a film by.... zepeti kerrigan.." tarzi replikleriyle dunyayi kurtaran adami bile satabilecek adam..
  • tanıyamamış olmanız üzücü, oysa ki darth vaderdesem, aklınıza gelecek idi?
    hala hatırlayamayan ebleh izleyicilerimiz için söylüyorum,james earl jones...
    bu adam o adam, amerikanın müşfik kenter'i...
  • "a mercenary...born to kill...accused...a woman...a hacker...born to suck dicks...sumatra...a legend..."
    gibisinden fatih terim cümleleri kurması ile beni deli etmiştir, james abimiz bu trailerlarda, fiil kullan be adam!
    dediğimiz şahsiyet, diyerek legal hale getiririm entryimi.
  • eger film kotuyse bu adam filmde replik olarak once artist isimleriyle ba$lar: "tom cruise... kim basinger... milla jovovich.. laetitia casta.. " isimlerden hemen sonra hic beklemeden replige gecer "a maaannn.. and three women who are ready to die for him.. choices had to be done.. and he had to choose only one.. (batatttossssno$$$$ffaaara$$$$) "the ecliptic erection".. a film by rober hatemo.. from the producers of sex annihilators.." ($ivannn) (elektronik efekt yanli$ anlamayin)
  • "no more mister nice guy" derken sesindeki o ironik ve sadist tonun hastasıyım,sanki "adamı kızdırdınız, göreceeniz şimdi dünyadaki bucak sayısını" edası vardır o tonda
  • aynı amcamın aksiyon filmleri için "two heroes..." diye başlayan repliği de mevcuttur (bkz: replay) anlarız ki iki tip var hoplıycaklar, zıplıycaklar yapıcaklar bi şekil, kötü adamı maymun edicekler.. gerekirse bi kaç son model araba, 3-5 iş merkezi gökdelen bade olacak ama nedir ki..
  • 'it has happened before... it will happen again... the only question is when' - armageddon
    cok hastasi oldugum bir sekilde soyler ama bu adamin james earl jones oldugundan supheliyim.
hesabın var mı? giriş yap